Počet záznamů: 1  

Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Kaščák, Ján Silvester - Autor
    3. preprac. vyd. - Bratislava : Alfa, 1989 - 351 s.
    ISBN 80-05-00067-7
    Edícia potravinárskej literatúry
    SignaturaC 262.730
    Umístění
    Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 262.730   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuAko konzervovať ovocie, zeleninu, mäso
    Záhlaví-jméno Kaščák, Ján Silvester (Autor)
    Údaje o vydání3. preprac. vyd.
    Vyd.údajeBratislava : Alfa, 1989
    Fyz.popis351 s.
    ISBN80-05-00067-7
    Edice Edícia potravinárskej literatúry
    Země vyd.Slovensko
    Jazyk dok.slovenština
    Druh dok.KNIHY
    Ako konzervovať ovocie, zeleninu, mäso
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.