Počet záznamů: 1  

Advances in the microbiology and biochemistry of cheese and fermented milk

  1. kniha

    kniha


     Davies, F. Lyndon - Autor
    London ; New York : Elsevier Applied Science, 1984 - viii, 260 s. : il.
    ISBN 0-85334-287-3
      Law, Barry A. - Editor
     mikrobiologie
    SignaturaC 244.590
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 244.590   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuAdvances in the microbiology and biochemistry of cheese and fermented milk / edited by F. Lyndon Davies and Barry A. Law
    Záhlaví-jméno Davies, F. Lyndon (Autor)
    Vyd.údajeLondon ; New York : Elsevier Applied Science, 1984
    Fyz.popisviii, 260 s. : il.
    ISBN0-85334-287-3
    Dal.odpovědnost Law, Barry A. (Editor)
    Předmět.hesla mikrobiologie
    Země vyd.Velká Británie
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.