Počet záznamů: 1  

Advances in food emulsions and foams

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Dickinson, Eric - Autor
    London ; New York : Elsevier Applied Science, c1988 - x, 397 s. : il.
    ISBN 1-85166-200-6
      Stainsby, George - Editor
    SignaturaC 262.326
    Umístění
    Advances in food emulsions and foams
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( příruční sklad )k vypůjčeníC 262.326   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuAdvances in food emulsions and foams / edited by Eric Dickinson and George Stainsby
    Záhlaví-jméno Dickinson, Eric (Autor)
    Vyd.údajeLondon ; New York : Elsevier Applied Science, c1988
    Fyz.popisx, 397 s. : il.
    ISBN1-85166-200-6
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstříky
    Dal.odpovědnost Stainsby, George (Editor)
    Země vyd.Velká Británie
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.KNIHY
    Advances in food emulsions and foams
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.