Počet záznamů: 1  

275 populárních omylů o rostlinách a zvířatech, aneb, Kvetoucí řasy, létací ryby a pějící sirény

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Schmid, Ulrich, 1957- - Author
    1. vyd. - Praha : Albatros, 2004 - 206 s. : il. ; 21 cm
    ISBN 80-00-01415-7
    Albatros Plus ;
     biologie  rostliny  živočichové  kuriozity, rekordy a zajímavosti
     populárně-naučné publikace
    Call numberC 315.010
    Umístění 57/59 - Biologické vědy obecně. Ekosystémy. Flóra a fauna
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 315.010   

    Title statement275 populárních omylů o rostlinách a zvířatech, aneb, Kvetoucí řasy, létací ryby a pějící sirény / Ulrich Schmid ; [z německého originálu ... přeložila Lea Smrčková ; ilustrace Petr Morkes]
    Portion of titleKvetoucí řasy, létací ryby a pějící sirény
    Spine Title275 populárních omylů o rostlinách a zvířatech
    Varying form of titleDvě stě sedmdesát pět populárních omylů o rostlinách a zvířatech
    Main entry-name Schmid, Ulrich, 1957- (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Albatros, 2004
    Phys.des.206 s. : il. ; 21 cm
    ISBN80-00-01415-7
    National bibl. num.cnb001415416
    Edition Albatros Plus
    Original275 populäre Irrtümer über Pflanzen und Tiere
    Subj. Headings biologie * rostliny * živočichové * kuriozity, rekordy a zajímavosti
    Form, Genre populárně-naučné publikace
    Conspect57/59 - Biologické vědy
    UDC 57/59 , 582 , 592/599 , 088 , (0.062)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru57/59 - Biologické vědy obecně. Ekosystémy. Flóra a fauna
    Document kindBOOKS
    Mnoho omylů vzniká na základě ukvapeného zevšeobecnění i povrchního pozorování. Autora zaujaly populární omyly v různých oblastech biologie a snaží se s nimi vtipně vyrovnat s pomocí nejnovějších výzkumů. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.