Počet záznamů: 1  

100 a 1 zeleninových jídel


  1.  Zahálka, Jaroslav - Autor
    2., upr. vyd. - Praha : Merkur, 1993 - 78 s.
    ISBN 80-7032-074-5
     zeleninová jídla
     kuchařské recepty  příručky
    SignaturaC 277.833
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla
    100 a 1 zeleninových jídel
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 15.05.2024)C 277.833   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvu100 a 1 zeleninových jídel
    Záhlaví-jméno Zahálka, Jaroslav (Autor)
    Údaje o vydání2., upr. vyd.
    Vyd.údajePraha : Merkur, 1993
    Fyz.popis78 s.
    ISBN80-7032-074-5
    Číslo nár. bibl.cnb000083357
    Předmět.hesla zeleninová jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55:635.1/.8 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Zeleninová jídla
    Druh dok.KNIHY
    100 a 1 zeleninových jídel
    Zajímavé zeleninové recepty z domova i ciziny. Na úvod zásady pro přípravu zeleniny, následně recepty např. z celeru, čínského zelí, kukuřice, květáku, lilku, polníčku, rajčat, tykve, zelí aj. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.