Počet záznamů: 1  

100 a 1 specialit z masa


  1.  Kosek, Oldřich - Autor
    2. vyd. - Praha : Merkur, 1982 - 107 s. ; 17 cm
     masitá jídla  vaření
     kuchařské recepty
    SignaturaC 236.605
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    100 a 1 specialit z masa
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 236.605 v2   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvu100 a 1 specialit z masa
    Záhlaví-jméno Kosek, Oldřich (Autor)
    Údaje o vydání2. vyd.
    Vyd.údajePraha : Merkur, 1982
    Fyz.popis107 s. ; 17 cm
    Číslo nár. bibl.cnb000007663
    PoznámkyFoto na obálce Olga Davidová. - Obálka Zdeněk Šebesta
    Předmět.hesla masitá jídla * vaření
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55:637.5 , (083.12) , 641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Druh dok.KNIHY
    100 a 1 specialit z masa
    Předpisy na netradiční masité pokrmy ze surovin, které jsou na našem trhu dostupné. Najdeme zde speciality z vepřového, hovězího, telecího, skopového a mletého masa, předpisy na různé guláše, šašliky, jehly, špízy a šípy, na úpravu ryb apod. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.