Počet záznamů: 1  

100 a 1 specialit z masa


  1.  Kosek, Oldřich - Autor
    1. vyd. - V Praze : Merkur, 1979 - 127 s.
     maso  vaření
     kuchařské recepty  příručky
    SignaturaC 223.032
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 223.032   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvu100 a 1 specialit z masa
    Záhlaví-jméno Kosek, Oldřich (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeV Praze : Merkur, 1979
    Fyz.popis127 s.
    Číslo nár. bibl.cnb000300718
    PoznámkyFoto na obálce Olga Davidová. - Obálka Zdeněk Šebesta
    Předmět.hesla maso * vaření
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    MDT 641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Předpisy na netradiční masité pokrmy ze surovin, které jsou na našem trhu dostupné. Najdeme zde speciality z vepřového, hovězího, telecího, skopového a mletého masa, předpisy na různé guláše, šašliky, jehly, špízy a šípy, na úpravu ryb apod. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.