Počet záznamů: 1  

99 národních specialit sovětské kuchyně


  1.  Švandrlík, Miloslav, 1932-2009 - Autor
    1. vyd. - Praha : Lidové nakladatelství, 1981 - 132 s. : il. ; 25 cm
    Klub přátel sovětské literatury
      Neprakta - Ilustrátor   Vlčková, Alena, - Sestavovatel, kompilátor - Editor - Překladatel
     národní jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 304.936
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    99 národních specialit sovětské kuchyně
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 304.936   

    Údaje o názvu99 národních specialit sovětské kuchyně / 99 ilustrací Neprakty ; [napsal Miroslav Švandrlík ; recepty vybrala a uspořádala Alena Vlčková]
    Část názvu99 ilustrací Neprakty
    Variantní názvyDevadesát devět národních specialit sovětské kuchyně
    Záhlaví-jméno Švandrlík, Miloslav, 1932-2009 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Lidové nakladatelství, 1981 (Košice : Východoslov. tlač.)
    Fyz.popis132 s. : il. ; 25 cm
    ISBNneprodejné
    Číslo nár. bibl.cnb000155249
    Edice Klub přátel sovětské literatury
    PoznámkyČlenská prémie. 43000 výt.. Obsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Neprakta (Ilustrátor)
    Vlčková, Alena, 1942-2011 (Sestavovatel, kompilátor) (Editor) (Překladatel)
    Předmět.hesla národní jídla - Sovětský svaz
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.568 , (47+57) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    99 národních specialit sovětské kuchyně
    Autor předkládá soubor 99 předpisů na teplá jídla z kuchyně jednotlivých sovětských republik, jež oživuje humorným vyprávěním. Kromě receptů na speciality z ryb a různých druhů masa uvádí i předpisy na bezmasá jídla a pokrmy z drůbeže. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.