Počet záznamů: 1  

20 000 let vaření


  1.  Pleskotová, Petra - Autor
    1. vyd. - Praha : Albatros, 1976 - 115 s., [15] s. obr. příl. : il.
    Objektiv
      Davidová, Olga - Fotograf
     jídla  stolování  vaření
    SignaturaC 202.810
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    20 000 let vaření
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 202.810   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 202.810 v1   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvu20 000 let vaření : o kuchyni a kuchařích
    Variantní názvyDvacet tisíc let vaření : o kuchyni a kuchařích
    Záhlaví-jméno Pleskotová, Petra (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Albatros, 1976
    Fyz.popis115 s., [15] s. obr. příl. : il.
    Číslo nár. bibl.cnb000471849
    Edice Objektiv
    Dal.odpovědnost Davidová, Olga (Fotograf)
    Předmět.hesla jídla * stolování * vaření
    MDT 641/642
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    20 000 let vaření
    Bohatě ilustrovaná knížka o jednom z nejstarších umění - o umění kuchařském. Popisuje francouzskou, anglickou, maďarskou, německou i orientální kuchyni, stolování bohatých Římanů, středověký jídelníček, nápoje apod. Připomíná slavné kuchařské výrobky a jejich tvůrce, hlavní jídla staročeské kuchyně a uvádí malou galerii receptů z různých zemí. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.