Počet záznamů: 1  

Vliv přípravku Purac na prodloužení doby skladování masa ryb

  1. článek

    článek


     Pavlíček, Tomáš - Autor
      Hartvich, Petr, - Jiná role   Vácha, František, - Jiná role
    Jihočeská univerzita. Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický
     rybí maso
    mikrobiologické rozbory rybářský výzkum
     články
    Údaje o názvuVliv přípravku Purac na prodloužení doby skladování masa ryb = The effect of Purac preparation on prolongation of time for fish flesh storage / F. Vácha, T. Pavlíček, P. Hartvich
    Souběž.n.The effect of Purac preparation on prolongation of time for fish flesh storage
    Záhlaví-jméno Pavlíček, Tomáš (Autor)
    PoznámkySledování účinnosti přípravku Purac na prodloužení doby skladování rybího masa.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchBibliografie na s. 135
    Jazyková pozn.Resumé angl.
    Dal.odpovědnost Hartvich, Petr, 1944- (Jiná role)
    Vácha, František, 1946- (Jiná role)
    Zdroj.dok. Buletin VÚR Vodňany. -- 34/4 (1998), s.129-136 : il..
    Předmět.heslamikrobiologické rozbory * rybářský výzkum
    Předmět.hesla Jihočeská univerzita. Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický * rybí maso
    Forma, žánr články
    MDT 001.89 , 639.2/.3
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.ČLÁNKY
    Odkazy - Zdroj.dok.
    Načítání…
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.