Počet záznamů: 1  

Možnosti prodloužení skladovatelnosti chlazeného rybího masa

  1. článek

    článek


     Vácha, František, 1946- - Autor
    Jihočeská univerzita. Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický Krajská hygienická stanice Jihočeského kraje
     pokusy  rybí maso  výzkumné ústavy
    Údaje o názvuMožnosti prodloužení skladovatelnosti chlazeného rybího masa = Possibilities of Storage Prolongation of Chilled Fish Flesh / F. Vácha Ing., CSc.
    Souběž.n.Possibilities of Storage Prolongation of Chilled Fish Flesh
    Záhlaví-jméno Vácha, František, 1946- (Autor)
    Poznámky. - Res. angl. biologické preparáty ALTA. Pozn.:Res. angl. Rozsah:2 obr. Skryté bib.8 zázn
    Zdroj.dok. Buletin VÚR Vodňany. -- 30/4 (1994), s. 134-139.
    Předmět.hesla Jihočeská univerzita. Výzkumný ústav rybářský a hydrobiologický * Krajská hygienická stanice Jihočeského kraje * pokusy * rybí maso * výzkumné ústavy * mikrobiologické rozbory
    MDT 001.8 , 639.2/.3
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.ČLÁNKY
    Odkazy - Zdroj.dok.
    Načítání…
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.