Počet záznamů: 1
Úchova drůbeže a ryb zmrazováním a chlazením

kniha
Preininger, Vladimír, - Autor
1. vyd. - Praha : Průmyslové vydavatelství, 1952 - 30 s., [4] s. obr. příl. ; 8°
Knižnice potravinářského průmyslu ;
zmrazování potravin chlazení drůbež ryby
brožurySignatura C 9.097 Umístění Info RETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD Title statement Úchova drůbeže a ryb zmrazováním a chlazením / Vladimír Preininger Main entry-name Preininger, Vladimír, (Author) Edition statement 1. vyd. Issue data Praha : Průmyslové vydavatelství, 1952 (Mladá fronta) Phys.des. 30 s., [4] s. obr. příl. ; 8° National bibl. num. cnb000404838 Edition Knižnice potravinářského průmyslu ; 50 Note 1500 výt. Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii Users/Intended Audience Note Určeno prac. v rybím a drůbežářském průmyslu, v chladírenství a mrazírenství Subj. Headings zmrazování potravin * chlazení * drůbež * ryby Form, Genre brožury Conspect 664 - Potravinářský průmysl UDC 664.8.037.5 , 62-71 , 636.5 , 639.21/.22 , (041) Country Česko Language čeština Document kind BOOKS Kromě popisu technologických postupů objasňuje brožura zejména otázky týkající se výrobních ztrát, prodloužení skladovací doby při zachování nejlepší jakosti a sleduje lepší využití a zhospodárnění provozu. Je provázena číselným materiálem, ověřeným autorovými pokusy, který zpřesňuje dosavadní technologické postupy a tvoří podklad pro stanovení technicko-hospodářských norem v chladírenství a mrazírenství.Načítání…
Počet záznamů: 1