Počet záznamů: 1  

Úchova drůbeže a ryb zmrazováním a chlazením

  1. kniha

    kniha


     Preininger, Vladimír, - Autor
    1. vyd. - Praha : Průmyslové vydavatelství, 1952 - 30 s., [4] s. obr. příl. ; 8°
    Knižnice potravinářského průmyslu ;
     zmrazování potravin  chlazení  drůbež  ryby
     brožury
    SignaturaC 9.097
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 9.097   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementÚchova drůbeže a ryb zmrazováním a chlazením / Vladimír Preininger
    Main entry-name Preininger, Vladimír, (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Průmyslové vydavatelství, 1952 (Mladá fronta)
    Phys.des.30 s., [4] s. obr. příl. ; 8°
    National bibl. num.cnb000404838
    Edition Knižnice potravinářského průmyslu ; 50
    Note1500 výt.
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Users/Intended Audience NoteUrčeno prac. v rybím a drůbežářském průmyslu, v chladírenství a mrazírenství
    Subj. Headings zmrazování potravin * chlazení * drůbež * ryby
    Form, Genre brožury
    Conspect664 - Potravinářský průmysl
    UDC 664.8.037.5 , 62-71 , 636.5 , 639.21/.22 , (041)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Kromě popisu technologických postupů objasňuje brožura zejména otázky týkající se výrobních ztrát, prodloužení skladovací doby při zachování nejlepší jakosti a sleduje lepší využití a zhospodárnění provozu. Je provázena číselným materiálem, ověřeným autorovými pokusy, který zpřesňuje dosavadní technologické postupy a tvoří podklad pro stanovení technicko-hospodářských norem v chladírenství a mrazírenství.
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.