Počet záznamů: 1  

Výroba jemného uzenářského zboží

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Řehák, Rudolf - Autor
    Vydání 3. - 126 stran ; 22 cm
    ISBN 978-80-86659-71-8
     uzenářství  masné výrobky  uzeniny
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 428.683
    Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Výroba jemného uzenářského zboží
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněC 428.683 P   

    Údaje o názvuVýroba jemného uzenářského zboží / Rudolf Řehák
    Záhlaví-jméno Řehák, Rudolf (Autor)
    Údaje o vydáníVydání 3.
    NakladatelTábor : Ossis, 2025
    Fyz.popis126 stran ; 22 cm
    ISBN978-80-86659-71-8
    Číslo nár. bibl.cnb003686690
    PoznámkyTerminologický slovník. Obsahuje rejstříky
    PoznámkaReprint vydání z roku 1910 včetně titulní stránky
    Předmět.hesla uzenářství * masné výrobky * uzeniny
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT 637.523 , 637.5+664.91/.95 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Druh dok.KNIHY
    Výroba jemného uzenářského zboží
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.