Počet záznamů: 1
Výroba jemného uzenářského zboží
Řehák, Rudolf - Autor
Vydání 3. - 126 stran ; 22 cm
ISBN 978-80-86659-71-8
uzenářství masné výrobky uzeniny
příručky kuchařské receptySignatura C 428.683 Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Údaje o názvu Výroba jemného uzenářského zboží / Rudolf Řehák Záhlaví-jméno Řehák, Rudolf (Autor) Údaje o vydání Vydání 3. Nakladatel Tábor : Ossis, 2025 Fyz.popis 126 stran ; 22 cm ISBN 978-80-86659-71-8 Číslo nár. bibl. cnb003686690 Poznámky Terminologický slovník. Obsahuje rejstříky Poznámka Reprint vydání z roku 1910 včetně titulní stránky Předmět.hesla uzenářství * masné výrobky * uzeniny Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 637 - Živočišné produkty MDT 637.523 , 637.5+664.91/.95 , (035) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1