Počet záznamů: 1  

Příspěvek k poznání činitelů podmiňujících jakost masa

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Chudožilov, L. - Autor
    1. vyd. - Praha : Tisk. podn.-Prům. služba, organ. a vydavat. podn. ÚSČP, 1949 - 95, [2] s. ; 8°
    Knihovna průmyslu výživy ;
    SignaturaC 11.503
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )jen prezenčněC 11.503   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuPříspěvek k poznání činitelů podmiňujících jakost masa : (Předběžné sdělení) : Příspěvek k řešení problému výzkum. plánu Výživa 19.07.03 / L. Chudožilov [a j.]
    Záhlaví-jméno Chudožilov, L. (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Tisk. podn.-Prům. služba, organ. a vydavat. podn. ÚSČP, 1949 (Josef Kobosil)
    Fyz.popis95, [2] s. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000715130
    Edice Knihovna průmyslu výživy ; 16
    PoznámkyČ., angl. a rus. souhrn. 1000 výt.. Z úst. pro technologii jatečných výrobků St. výzk. úst. pro výr. živočiš. v Brně. Publikace č. 2. Přehled literatury
    Dal.odpovědnost Státní výzkumný ústav pro výrobu živočišnou. Ústav pro technologii jatečných výrobků (Brno)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Pokusy měly za účel nalézt vhodnou methodu pro objektivní posouzení jakosti masa. Byly studovány technologické vlastnosti masa a poměr mezi chemickými a histologickými vlastnostmi. Práce přináší předběžné sdělení o výsledcích. Zdroj anotace: Národní knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.