Počet záznamů: 1
Příspěvek k poznání činitelů podmiňujících jakost masa
Chudožilov, L. - Autor
1. vyd. - Praha : Tisk. podn.-Prům. služba, organ. a vydavat. podn. ÚSČP, 1949 - 95, [2] s. ; 8°
Knihovna průmyslu výživy ;Signatura C 11.503 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Příspěvek k poznání činitelů podmiňujících jakost masa : (Předběžné sdělení) : Příspěvek k řešení problému výzkum. plánu Výživa 19.07.03 / L. Chudožilov [a j.] Záhlaví-jméno Chudožilov, L. (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Tisk. podn.-Prům. služba, organ. a vydavat. podn. ÚSČP, 1949 (Josef Kobosil) Fyz.popis 95, [2] s. ; 8° Číslo nár. bibl. cnb000715130 Edice Knihovna průmyslu výživy ; 16 Poznámky Č., angl. a rus. souhrn. 1000 výt.. Z úst. pro technologii jatečných výrobků St. výzk. úst. pro výr. živočiš. v Brně. Publikace č. 2. Přehled literatury Dal.odpovědnost Státní výzkumný ústav pro výrobu živočišnou. Ústav pro technologii jatečných výrobků (Brno)
Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Pokusy měly za účel nalézt vhodnou methodu pro objektivní posouzení jakosti masa. Byly studovány technologické vlastnosti masa a poměr mezi chemickými a histologickými vlastnostmi. Práce přináší předběžné sdělení o výsledcích. Zdroj anotace: Národní knihovna v PrazeNačítání…
Počet záznamů: 1