Počet záznamů: 1  

Všechny chutě Francie

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Mattner-Shahi, Svenja - Autor
    České vydání první - 76 stran : barevné ilustrace ; 22 cm
    ISBN 978-80-7541-394-9
      Welzer, Britta - Autor   Borecká, Jaromíra, - Překladatel
     francouzská jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 428.318
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Všechny chutě Francie
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 17.09.2025)C 428.318   


     McDowell, Michael, 1950-1999 - Author
    432 stran ; 20 cm
    ISBN 978-80-277-4027-7
    Fobos
    Uniform title Koch dich nach Frankreich. Česky
    Title statementVšechny chutě Francie : 30 klasických receptů / Svenja Mattner-Shahi & Britta Welzer ; překlad Jaromíra Borecká
    Main entry-name Mattner-Shahi, Svenja (Author)
    Edition statementČeské vydání první
    PublicationPraha : Vašut, 2025
    Phys.des.76 stran : barevné ilustrace ; 22 cm
    ISBN978-80-7541-394-9
    National bibl. num.cnb003689572
    NotePřeloženo z němčiny
    Another responsib. Welzer, Britta (Author)
    Borecká, Jaromíra, 1972- (Translator)
    Subj. Headings francouzská jídla
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.56(=133.1) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Document kindBOOKS
    BranchReservations
    Lidická volný výběr1
    Total1
    Všechny chutě Francie
    Francouzská kuchyně udává po staletí tón světového kulinářství. Dobrá zpráva je, že spoustu jejích tradičních receptů si můžete připravit doma a připomenout si tak třeba atmosféru letní dovolené. Tato kuchařka přináší třicet klasických receptů, ať už dostanete chuť na kohouta na víně, křupavý alsaský cibulový koláč, bretaňské slané palačinky gâlettes, čerstvé mušle nebo créme brulée. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.