Počet záznamů: 1  

Všechny chutě Francie

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Mattner-Shahi, Svenja - Autor
    České vydání první - 76 stran : barevné ilustrace ; 22 cm
    ISBN 978-80-7541-394-9
      Welzer, Britta - Autor   Borecká, Jaromíra, - Překladatel
     francouzská jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 428.318
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Všechny chutě Francie
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 17.09.2025)C 428.318   

    Unifikovaný název Koch dich nach Frankreich. Česky
    Údaje o názvuVšechny chutě Francie : 30 klasických receptů / Svenja Mattner-Shahi & Britta Welzer ; překlad Jaromíra Borecká
    Záhlaví-jméno Mattner-Shahi, Svenja (Autor)
    Údaje o vydáníČeské vydání první
    NakladatelPraha : Vašut, 2025
    Fyz.popis76 stran : barevné ilustrace ; 22 cm
    ISBN978-80-7541-394-9
    Číslo nár. bibl.cnb003689572
    PoznámkyPřeloženo z němčiny
    Dal.odpovědnost Welzer, Britta (Autor)
    Borecká, Jaromíra, 1972- (Překladatel)
    Předmět.hesla francouzská jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.56(=133.1) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    PobočkaRezervace
    Lidická volný výběr1
    Celkem1
    Všechny chutě Francie
    Francouzská kuchyně udává po staletí tón světového kulinářství. Dobrá zpráva je, že spoustu jejích tradičních receptů si můžete připravit doma a připomenout si tak třeba atmosféru letní dovolené. Tato kuchařka přináší třicet klasických receptů, ať už dostanete chuť na kohouta na víně, křupavý alsaský cibulový koláč, bretaňské slané palačinky gâlettes, čerstvé mušle nebo créme brulée. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.