Počet záznamů: 1  

Vypěstuj si nové tělo - kniha receptů

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Villoldo, Alberto, 1949- - Autor
    První vydání v českém jazyce - 221 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-7500-710-0
      Andersson, Conny - Autor   Pášmová, Johana, - Překladatel
     veganská jídla  racionální výživa  fytoterapie  detoxikace organismu  dlouhověkost
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 428.447
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla
    Vypěstuj si nové tělo - kniha receptů
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do *10.09.2025)C 428.447   

    Unifikovaný název Grow a new body cookbook. Česky
    Údaje o názvuVypěstuj si nové tělo - kniha receptů : uzdravte svůj mozek a střeva pomocí více než 90 rostlinných receptů / Alberto Villoldo s šéfkuchařem Connym Anderssonem ; přeložila Johana Pášmová
    Záhlaví-jméno Villoldo, Alberto, 1949- (Autor)
    Údaje o vydáníPrvní vydání v českém jazyce
    NakladatelPraha : Maitrea, 2025
    Fyz.popis221 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-7500-710-0
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
    Dal.odpovědnost Andersson, Conny (Autor)
    Pášmová, Johana, 1999- (Překladatel)
    Předmět.hesla veganská jídla * racionální výživa * fytoterapie * detoxikace organismu * dlouhověkost
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.56-056.84:613.26 , 613.2 , 615.89:633.88 , 615.8:615.279 , 612.68 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla
    Druh dok.KNIHY
    PobočkaRezervace
    Lidická volný výběr1
    Celkem1
    Vypěstuj si nové tělo - kniha receptů
    Dr. Alberto Villoldo navazuje na svůj světový bestseller Vypěstuj si nové tělo. V tomto praktickém průvodci vegetariánskou kuchyní vysvětluje, proč živočišné bílkoviny ničí naše zdraví a jak může rostlinná strava bohatá na epigenetické potraviny toto poškození zvrátit. Návratem k původnímu způsobu stravování můžeme umlčet geny podporující nemoci a zapnout přirozené programy dlouhověkosti. Abychom zlepšili zdraví svého střevního mikrobiomu, stačí proměnit svou kuchyni v živou laboratoř a pěstovat si vlastní probiotika. Díky rostlinným superpotravinám z této knihy si vypěstujete nový, osvícený mozek, začnete si utvářet zdravý osud a znovu objevíte svůj smysl života. Více než 90 receptů obsažených v této knize vyvinul Dr. Alberto Villoldo ve spolupráci s mezinárodně uznávaným kuchařem Connym Anderssonem. Recepty jsou navrženy tak, aby vám pomohly obnovit a vylepšit vaše opotřebené tělo a mozek. Můžete začít s týdenním plánem, díky kterému bude pro vás uchování mládí hned dosažitelnější. Své chuťové pohárky můžete potěšit i vybranými pochoutkami jako je třeba latté se zlatým mlékem, celerovoá polévka s jablky a praženými lískovými oříšky, cizrnové palačinky s rajčatovým čatní a kokosovým jogurtem nebo pečená kořenová zelenina s avokádovo-kokosovou omáčkou aioli. Tyto lahodné recepty ve spojení s programem Vypěstuj si nové tělo vám poslouží jako kompas na cestě k celoživotnímu zdraví. „Spolupráce Alberta a Connyho, která za vznikem této knihy stojí, snad musela být domluvená někde nahoře už předem. Tato kniha bude magickou léčivou energii dua svých tvůrců dále šířit prostřednictvím neuvěřitelně lahodných receptů, nad kterými se budete olizovat, až se projíte ke svému zdraví.“ – Tereza Maxová, modelka a filantropka Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.