Počet záznamů: 1  

Ruce v mouce

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Trhoňová, Iva - Autor - Fotograf
    3. vydání - 191 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-264-5628-5
     kváskové pečivo  kynuté těsto  kvásek  droždí  pečení
     kuchařské recepty  příručky
    SignaturaC 428.105
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Ruce v mouce
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 05.09.2025)C 428.105   

    Title statementRuce v mouce : domácí pečivo s kváskem i droždím / Iva Trhoňová
    Main entry-name Trhoňová, Iva (Author) (Photographer)
    Edition statement3. vydání
    PublicationV Brně : CPress, 2025
    Phys.des.191 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-264-5628-5
    National bibl. num.cnb003686957
    NoteTerminologický slovník
    Subj. Headings kváskové pečivo * kynuté těsto * kvásek * droždí * pečení
    Form, Genre kuchařské recepty * příručky
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 641.85:[664.66:664.654.1] , 664.654 , 663.14 , 663.126 , 641.526.2 , (083.12) , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Document kindBOOKS
    BranchReservations
    Lidická volný výběr1
    Total1
    Ruce v mouce
    Připravit domácí pečivo není složitá věc. Nechte se autorkou provést světem pečení z kvásku i z droždí. V knize najdete všechny potřebné informace: Jak si připravit kvásek, jak se o něj starat, jaké pomůcky a suroviny k pečení použít. Inspirujte se fotografiemi lahodného pečiva a vyzkoušejte recepty na kváskový chléb, kváskové pečivo, chleby s droždím, bagety, rohlíky, žemle a bulky, placky, pizzy nebo kynuté sladkosti. A že nevíte, co si na pečivo namazat nebo k němu přikusovat? I na to autorka myslela. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.