Počet záznamů: 1  

Bod nasycení

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Tchaikovsky, Adrian, 1972- - Autor
    Vydání první - 176 stran ; 22 cm
    ISBN 978-80-7684-293-9
    Trifid ;
      Uherčík, Zdeněk, - Překladatel
     anglické romány  vědecko-fantastické romány
    SignaturaC 427.777
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 05.09.2025)C 427.777   

    Unifikovaný název Saturation point. Česky
    Údaje o názvuBod nasycení / Adrian Tchaikovsky ; z anglického originálu Saturation point ... přeložil Zdeněk Uherčík
    Záhlaví-jméno Tchaikovsky, Adrian, 1972- (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelV Praze : Stanislav Juhaňák - Triton, 2025
    Fyz.popis176 stran ; 22 cm
    ISBN978-80-7684-293-9
    Číslo nár. bibl.cnb003685012
    Edice Trifid (Triton)
    Dal.odpovědnost Uherčík, Zdeněk, 1960- (Překladatel)
    Forma, žánr anglické romány * vědecko-fantastické romány
    Konspekt821.111-3 - Anglická próza, anglicky psaná
    MDT 821.111-31 , (0:82-311.9)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Hydrometrický neobyvatelný region, neboli „Zóna“, je rostoucí pás deštného pralesa podél rovníku, kde žár a vlhkost znemožňují život teplokrevným živočichům. Nechráněný člověk v Zóně umírá během několika minut. Před dvaceti lety přišla Jasmine Marksová do Zóny spolu se skupinou vědců vedenou doktorkou Elaine Fellovou, která měla za úkol studovat extrémní podnebí a posoudit, zda by se dalo využít v zemědělství. Výsledkem bylo pouze zjištění, že Zóna není místem pro lidi. Došlo k několika úmrtím a program byl zastaven. Nyní Jasmine Marksovou posílají zpět. Ztroskotání letounu, záchranná výprava, závod s časem o záchranu přeživších. Ale jsou věci, o nichž Marksové její korporátní šéfové neřekli. Zóna i doktorka Fellová mají svá tajemství… Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.