Počet záznamů: 1  

Delikátně a zdravě bez lepku

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Matějková, Dagmar, 1976- - Autor - Fotograf
    První vydání - 317 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN 978-80-284-0118-4
     bezlepková jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaB 62.664
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezlepková jídla
    Delikátně a zdravě bez lepku
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 05.09.2025)B 62.664   

    Údaje o názvuDelikátně a zdravě bez lepku : bezlepkové recepty na snídaně, svačiny, hlavní jídla, pečivo i dezerty / Dagmar Matějková
    Záhlaví-jméno Matějková, Dagmar, 1976- (Autor) (Fotograf)
    Údaje o vydáníPrvní vydání
    NakladatelPraha : Euromedia Group, 2025
    Fyz.popis317 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN978-80-284-0118-4
    Číslo nár. bibl.cnb003626599
    Poznámky"Vydala Euromedia Group, a.s., v edici Esence"--Tiráž
    Předmět.hesla bezlepková jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.56:664.236-021.146.4 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezlepková jídla
    Druh dok.KNIHY
    PobočkaRezervace
    Lidická volný výběr1
    Celkem1
    Delikátně a zdravě bez lepku
    Trpíte alergií, intolerancí, nebo dokonce celiakií? Nebo se zajímáte o stravovací trendy a pěstujete zdravý životní styl? Bezlepková kuchařka Dagmar Matějkové nabízí jednoduché recepty na vaření bez lepku a je ideální pro každodenní vaření i pečení zdravých jídel. Najdete zde recepty na předkrmy a svačiny, polévky, hlavní jídla s masem i bez, ale také recepty na bezlepkové pečivo, ať už to je chleba, housky, bagety, pizza, nebo různé koláče a dorty. Jednoduché postupy umožňují každému dosáhnout vynikajících výsledků bez zbytečného stresu a dlouhého postávání u sporáku. Přináší tak široký výběr chutných jídel z kvalitních a čerstvých surovin, jež lze snadno připravit bez potřeby vážení – stačí pouze hrnek a lžíce nebo lžička. Kromě receptů kniha přináší i zajímavé informace o domácí přípravě bezlepkových těstovin, chleba i o domácím mletí bezlepkové mouky. Vysvětlí, proč používat jednodruhové bezlepkové mouky, jak si namíchat domácí mix a proč zvážit investici do domácího mlýnku na pseudoobilniny, či na co si dávat pozor při nákupech i návštěvě restaurace. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.