Počet záznamů: 1
Zfermentujte to!
Horn, Stefanie - Autor
127 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
ISBN 978-80-7433-423-8
Uhrová, Helena - Překladatel
nakládání potravin fermentace ovoce zelenina ořechy
kuchařské recepty příručkySignatura C 426.756 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Arnošt z Pardubic : arcibiskup, zakladatel a rádce / Zdeňka Hledíková Záhlaví-jméno Hledíková, Zdeňka, 1938-2018 (Autor) Údaje o vydání Vydání druhé Nakladatel Praha : Vyšehrad, 2025 Fyz.popis 349 stran, 8 nečíslovaných stran obrazových příloh : ilustrace, portréty, mapy, faksimile ; 21 cm ISBN 978-80-267-3134-4 Číslo nár. bibl. cnb003680643 Edice Velké postavy českých dějin ; 10 Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstříky Unifikovaný název Fermentier doch mal. Česky Údaje o názvu Zfermentujte to! : základní kurz kvašení ovoce, zeleniny a ořechů / Stefanie Horn ; z německého originálu Fermentier doch mal ... přeložila Helena Uhrová Záhlaví-jméno Horn, Stefanie (Autor) Nakladatel [Líbeznice] : Víkend, 2025 Fyz.popis 127 stran : barevné ilustrace ; 21 cm ISBN 978-80-7433-423-8 Číslo nár. bibl. cnb003680288 Poznámky Obsahuje rejstřík. Fotografie Stefanie Horn Dal.odpovědnost Uhrová, Helena (Překladatel)
Předmět.hesla nakládání potravin * fermentace * ovoce * zelenina * ořechy Forma, žánr kuchařské recepty * příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.48 , 66.098:577.15 , 634.1/.8.076 , 635.1/.8 , 634.5.078 , (083.12) , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Radost z fermentovaných rajčat, prokvašených jablek nebo sýrového kešu bochánku? Tento základní kurz kvašení vám pomůže na cestě k trvanlivosti regionálního a sezónního ovoce, zeleniny a ořechů a k jejich úžasné chuti. Autorka Stefanie Horn vám v této knížce ukáže, jak se dají se základními praktickými vědomostmi, užitečnými tipy a recepty s moderními nápady vykouzlit kreativní fermentované zázraky. Několik jednoduchých kroků vede nejen k rozmnožení mnoha živých organismů a produkci probiotik, ale také ke spoustě chutí. Tato kniha jde ale ještě dál a ukáže vám také, že startér můžete používat nekonečně dlouho, a dokonce také jak a k čemu chuťově intenzivní výsledné produkty můžete konzumovat. Kalendář vás přitom provede celým rokem. Zdraví, trvanlivost a kutilství - kvašení je čistá udržitelnost. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1