Počet záznamů: 1  

Zfermentujte to!

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Horn, Stefanie - Autor
    127 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN 978-80-7433-423-8
      Uhrová, Helena - Překladatel
     nakládání potravin  fermentace  ovoce  zelenina  ořechy
     kuchařské recepty  příručky
    SignaturaC 426.756
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Zfermentujte to!
    Údaje o názvuArnošt z Pardubic : arcibiskup, zakladatel a rádce / Zdeňka Hledíková
    Záhlaví-jméno Hledíková, Zdeňka, 1938-2018 (Autor)
    Údaje o vydáníVydání druhé
    NakladatelPraha : Vyšehrad, 2025
    Fyz.popis349 stran, 8 nečíslovaných stran obrazových příloh : ilustrace, portréty, mapy, faksimile ; 21 cm
    ISBN978-80-267-3134-4
    Číslo nár. bibl.cnb003680643
    Edice Velké postavy českých dějin ; 10
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstříky
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 28.11.2025)C 426.756   

    Unifikovaný název Fermentier doch mal. Česky
    Údaje o názvuZfermentujte to! : základní kurz kvašení ovoce, zeleniny a ořechů / Stefanie Horn ; z německého originálu Fermentier doch mal ... přeložila Helena Uhrová
    Záhlaví-jméno Horn, Stefanie (Autor)
    Nakladatel[Líbeznice] : Víkend, 2025
    Fyz.popis127 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-7433-423-8
    Číslo nár. bibl.cnb003680288
    PoznámkyObsahuje rejstřík. Fotografie Stefanie Horn
    Dal.odpovědnost Uhrová, Helena (Překladatel)
    Předmět.hesla nakládání potravin * fermentace * ovoce * zelenina * ořechy
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.48 , 66.098:577.15 , 634.1/.8.076 , 635.1/.8 , 634.5.078 , (083.12) , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Zfermentujte to!
    Radost z fermentovaných rajčat, prokvašených jablek nebo sýrového kešu bochánku? Tento základní kurz kvašení vám pomůže na cestě k trvanlivosti regionálního a sezónního ovoce, zeleniny a ořechů a k jejich úžasné chuti. Autorka Stefanie Horn vám v této knížce ukáže, jak se dají se základními praktickými vědomostmi, užitečnými tipy a recepty s moderními nápady vykouzlit kreativní fermentované zázraky. Několik jednoduchých kroků vede nejen k rozmnožení mnoha živých organismů a produkci probiotik, ale také ke spoustě chutí. Tato kniha jde ale ještě dál a ukáže vám také, že startér můžete používat nekonečně dlouho, a dokonce také jak a k čemu chuťově intenzivní výsledné produkty můžete konzumovat. Kalendář vás přitom provede celým rokem. Zdraví, trvanlivost a kutilství - kvašení je čistá udržitelnost. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.