Počet záznamů: 1  

Enhancing the functional properties and quality of fish sperm during short-term storage

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Zhang, Songpei, 1993- - Autor diplomové práce nebo disertace
    130 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
    ISBN 978-80-7514-220-7
     ryby  spermie  kryotechnika (biologie)  rozmnožování ryb
     disertace  teze
    SignaturaC 426.701
    Enhancing the functional properties and quality of fish sperm during short-term storage
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněC 426.701 P   

    Info** Dokument se zpracovává **
    Údaje o názvuEnhancing the functional properties and quality of fish sperm during short-term storage = Zlepšení funkčních vlastností a kvality rybích spermií během krátkodobého uchování / Songpei Zhang
    Souběž.n.Zlepšení funkčních vlastností a kvality rybích spermií během krátkodobého uchování
    Záhlaví-jméno Zhang, Songpei, 1993- (Autor diplomové práce nebo disertace)
    NakladatelVodňany : Faculty of Fisheries and Protection of Waters, University of South Bohemia in České Budějovice, 2025
    Fyz.popis130 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
    ISBN978-80-7514-220-7
    Číslo nár. bibl.cnb003674582
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
    Jazyková pozn.České a anglické resumé
    Dal.odpovědnost Jihočeská univerzita. Fakulta rybářství a ochrany vod (Udělovatel akademické hodnosti) (Nakladatel, vydavatel)
    Předmět.hesla ryby * spermie * kryotechnika (biologie) * rozmnožování ryb
    Forma, žánr disertace * teze
    Konspekt639.2/.6 - Rybářství
    MDT 597.2/.5 , 591.463.1 , 57.086.13 , 639.3.03 , (043.3) , (048.3)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.angličtina
    Druh dok.KNIHY
    Enhancing the functional properties and quality of fish sperm during short-term storage
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.