Počet záznamů: 1
Pravidla správné výrobní a hygienické praxe pro zpracování sladkovodních a mořských ryb
Vácha, František, 1946- - Autor
47 stran ; 21 cm
Hozáková, Marie - Autor Buchtová, Hana, - Autor
zpracování živočišných produktů ryby potravinářská technologie kontrola potravin hygiena potravin
příručkySignatura C 426.157 Umístění Údaje o názvu Pravidla správné výrobní a hygienické praxe pro zpracování sladkovodních a mořských ryb / vedoucí kolektivu: František Vácha ; kolektiv autorů: Marie Hozáková, Hana Buchtrová Záhlaví-jméno Vácha, František, 1946- (Autor) Nakladatel České Budějovice : Rybářské sdružení České republiky, 2003 Fyz.popis 47 stran ; 21 cm Dal.odpovědnost Hozáková, Marie (Autor)
Buchtová, Hana, 1959- (Autor)
Předmět.hesla zpracování živočišných produktů * ryby * potravinářská technologie * kontrola potravin * hygiena potravin Forma, žánr příručky Konspekt 637 - Živočišné produkty MDT 351.773 , 614.31 , 663/664 , 597.2/.5 , 639.21/.22 , 637.03 , (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1