Počet záznamů: 1  

Pravidla správné výrobní a hygienické praxe pro zpracování sladkovodních a mořských ryb

  1. PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněC 426.157 P   

    Údaje o názvuPravidla správné výrobní a hygienické praxe pro zpracování sladkovodních a mořských ryb / vedoucí kolektivu: František Vácha ; kolektiv autorů: Marie Hozáková, Hana Buchtrová
    Záhlaví-jméno Vácha, František, 1946- (Autor)
    NakladatelČeské Budějovice : Rybářské sdružení České republiky, 2003
    Fyz.popis47 stran ; 21 cm
    Dal.odpovědnost Hozáková, Marie (Autor)
    Buchtová, Hana, 1959- (Autor)
    Předmět.hesla zpracování živočišných produktů * ryby * potravinářská technologie * kontrola potravin * hygiena potravin
    Forma, žánr příručky
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT 351.773 , 614.31 , 663/664 , 597.2/.5 , 639.21/.22 , 637.03 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Pravidla správné výrobní a hygienické praxe pro zpracování sladkovodních a mořských ryb
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.