Počet záznamů: 1  

Kantián před Kantem?

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Policar, Antonín, 1985- - Autor
    Vydání první - 143 stran ; 19 cm
    ISBN 978-80-7671-165-5
    Trivium ;
     Heydenreich, Karl Heinrich, 1764-1801  Kant, Immanuel, 1724-1804
    18. století
     německá filozofie  estetika  transcendentální filozofie  filozofie a věda  polemiky
     monografie
    SignaturaC 425.106
    Umístění 101 - Filozofie obecně
    Kantián před Kantem?
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 425.106   

    Údaje o názvuKantián před Kantem? : estetika Karla Heinricha Heydenreicha (1764-1801) mezi sentimentalismem a kritikou rozumu / Antonín Policar
    Záhlaví-jméno Policar, Antonín, 1985- (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Filozofická fakulta Univerzity Karlovy, 2024
    Fyz.popis143 stran ; 19 cm
    ISBN978-80-7671-165-5
    Číslo nár. bibl.cnb003633714
    Edice/vedl.záhl. Univerzita Karlova. Filozofická fakulta. Trivium ; 27
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
    Jazyková pozn.Anglické resumé
    Předmět.hesla Heydenreich, Karl Heinrich, 1764-1801 * Kant, Immanuel, 1724-1804 * 18. století * německá filozofie - 18. století * estetika * transcendentální filozofie * filozofie a věda * polemiky
    Forma, žánr monografie
    Konspekt101 - Filozofie
    MDT 14(430) , 111.852 , 165.31/.32 , 1:001 , 82-92 , (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru101 - Filozofie obecně
    Druh dok.KNIHY
    Kantián před Kantem?
    Kniha se zabývá estetickými úvahami německého filosofa pozdního osvícenství, se záměrem ukázat, jak se v jeho pojetí estetika na konci osmdesátých let 18. století vyrovnávala s výzvami souvisejícími s nástupem transcendentální filosofie Kanta. Zdroj anotace: NK ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.