Počet záznamů: 1  

Gurmánkou navždy

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Pichlerová, Dita - Autor
    Vydání první - 239 stran : ilustrace, portréty ; 25 cm
    ISBN 978-80-284-0068-2
    Esence
      Ponocná Kamberská, Karolina, - Autor
     péče o zdraví  racionální výživa  zdravý životní styl  redukce tělesné hmotnosti
     populárně-naučné publikace  příručky
    SignaturaC 424.523
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Gurmánkou navždy
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Čtyři Dvory k vypůjčeníC 424.523 ČD   
    Lidická ( volný výběr ) vyžádáno (do 15.12.2025)C 424.523   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) vypůjčeno (do 09.01.2026)C 424.523 a   
    Suché Vrbné vypůjčeno (do 05.01.2026)C 424.523 SV   

    Údaje o názvuGurmánkou navždy : jak zůstat zdravě štíhlá, i když vám už není dvacet / Dita Pichlerová, Karolina Ponocná Kamberská
    Záhlaví-jméno Pichlerová, Dita (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Euromedia Group, 2024
    Fyz.popis239 stran : ilustrace, portréty ; 25 cm
    ISBN978-80-284-0068-2 Kč 399,00
    Číslo nár. bibl.cnb003612433
    Edice Esence (Euromedia Group)
    Dal.odpovědnost Ponocná Kamberská, Karolina, 1972- (Autor)
    Předmět.hesla péče o zdraví * racionální výživa * zdravý životní styl * redukce tělesné hmotnosti
    Forma, žánr populárně-naučné publikace * příručky
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT 613.2 , 613 , 615.874.24 , (035) , (0.062)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa
    Druh dok.KNIHY
    Gurmánkou navždy
    Je možné milovat jídlo, ale zároveň si udržet štíhlou postavu? Autorky nabízejí svůj pohled na období po čtyřicítce a nabízí čtenářkám praktické triky, jak uprostřed života přirozeně měnit návyky a nemuset se vzdát radosti z jídla. Zdroj anotace: NK ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.