Počet záznamů: 1  

Jsme dnes všichni vědečtí experti?

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Collins, H. M. 1943- - Autor
    Vydání první - 125 stran ; 20 cm
    ISBN 978-80-246-5659-5
    Sociologické aktuality ;
      Kubrichtová, Gisela - Překladatel
     věda  věda  věda  teorie vědy  věda a společnost  experti
     studie
    SignaturaC 423.523
    Umístění 316.3 - Sociální struktura. Společnost
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 423.523   

    Unifikovaný název Are we all scientific experts now?. Česky
    Údaje o názvuJsme dnes všichni vědečtí experti? / Harry Collins ; z anglického originálu Are we all scientific experts now? ... přeložila Gisela Kubrichtová
    Záhlaví-jméno Collins, H. M. (Harry M.), 1943- (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Univerzita Karlova, Nakladatelství Karolinum, 2024
    Fyz.popis125 stran ; 20 cm
    ISBN978-80-246-5659-5 Kč 250.00
    Číslo nár. bibl.cnb003632262
    Edice Knižnice Sociologické aktuality ; 48
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografické odkazy, bibliografii a rejstřík
    Dal.odpovědnost Kubrichtová, Gisela (Překladatel)
    Předmět.hesla věda * věda - etické a morální aspekty * věda - sociální aspekty * teorie vědy * věda a společnost * experti
    Forma, žánr studie
    Konspekt00 - Věda. Všeobecnosti. Základy vědy a kultury. Vědecká práce
    MDT 001 , 17 , 304 , 001.1/.5 , 001:316.3 , 001.8-057.86 , (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru316.3 - Sociální struktura. Společnost
    Druh dok.KNIHY
    Jsme dnes všichni vědečtí experti?
    Jsme dnes všichni vědečtí experti?
    Knihu lze považovat za obranu vědy, resp. její partikulární epistemické kompetence, v době, kdy je autorita vědy mnoha sociálními mechanismy, ale také vlastními vědeckými neúspěchy či selháními, oslabena. Zdroj anotace: NK ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.