Počet záznamů: 1  

Unikátní výzkum ukázal, kolik potravin se vyhodí v závodních jídelnách a rychlém občerstvení

  1. článek

    článek


     Strejcová, Anna - Autor
    Zachraň jídlo (spolek)
    21. století
     odpadové hospodářství  udržitelný život  jídelny  potraviny
     články
    Údaje o názvuUnikátní výzkum ukázal, kolik potravin se vyhodí v závodních jídelnách a rychlém občerstvení / Anna Strejcová
    Variantní názvyTéma měsíce
    Záhlaví-jméno Strejcová, Anna (Autor)
    Fyz.popisIlustrace
    PoznámkyRubrika: Téma měsíce
    Zdroj.dok. Odpadové fórum. Praha : České ekologické manažerské centrum, 2020. - ISSN 1212-7779. - Ročník 21, číslo 9 (2020), strana 20-21.
    Předmět.hesla Zachraň jídlo (spolek) * 21. století * odpadové hospodářství - Česko - 21. století * udržitelný život - Česko - 21. století * jídelny - Česko - 21. století * potraviny
    Forma, žánr články
    Konspekt628 - Sanitární technika. Vodárenství. Odpadové hospodářství. Světelná technika
    MDT 643.41 , 72.057 , 347.72 , 612.392/.398 , 613.26/.29 , (437.3) , (046)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.ČLÁNKY
    Odkazy - Zdroj.dok.
    Načítání…
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.