Počet záznamů: 1
Unikátní výzkum ukázal, kolik potravin se vyhodí v závodních jídelnách a rychlém občerstvení
článek
Strejcová, Anna - Autor
Zachraň jídlo (spolek)
21. století
odpadové hospodářství udržitelný život jídelny potraviny
článkyÚdaje o názvu Unikátní výzkum ukázal, kolik potravin se vyhodí v závodních jídelnách a rychlém občerstvení / Anna Strejcová Variantní názvy Téma měsíce Záhlaví-jméno Strejcová, Anna (Autor) Fyz.popis Ilustrace Poznámky Rubrika: Téma měsíce Zdroj.dok. Odpadové fórum. Praha : České ekologické manažerské centrum, 2020. - ISSN 1212-7779. - Ročník 21, číslo 9 (2020), strana 20-21. Předmět.hesla Zachraň jídlo (spolek) * 21. století * odpadové hospodářství - Česko - 21. století * udržitelný život - Česko - 21. století * jídelny - Česko - 21. století * potraviny Forma, žánr články Konspekt 628 - Sanitární technika. Vodárenství. Odpadové hospodářství. Světelná technika MDT 643.41 , 72.057 , 347.72 , 612.392/.398 , 613.26/.29 , (437.3) , (046) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. ČLÁNKY Odkazy - Zdroj.dok. Načítání…
Počet záznamů: 1