Počet záznamů: 1
Shoda, Hirohiko, 1977- - Autor
1. vydání - 318 stran : barevné ilustrace ; 25 cm + errata (1 nečíslovaný list ; 22 x 15 cm)
ISBN 978-80-7448-146-8
Ondrášková, Jaroslava - Překladatel
japonská jídla příprava jídel
kuchařské receptySignatura C 423.973 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně Unifikovaný název Washoku. Česky Údaje o názvu Washoku : umění tradiční japonské kuchyně / Hirohiko Shoda ; z italského originálu Washoku ... přeložila Jaroslava Ondrášková Část názvu Umění tradiční japonské kuchyně Variantní názvy Název v tiráži: Washoku - umění tradiční japonské kuchyně Záhlaví-jméno Shoda, Hirohiko, 1977- (Autor) Údaje o vydání 1. vydání Nakladatel V Brně : Nastole, 2024 Fyz.popis 318 stran : barevné ilustrace ; 25 cm + errata (1 nečíslovaný list ; 22 x 15 cm) ISBN 978-80-7448-146-8 Kč 690,00 Číslo nár. bibl. cnb003633493 Poznámky Terminologický slovník Dal.odpovědnost Ondrášková, Jaroslava (Překladatel)
Předmět.hesla japonská jídla * příprava jídel Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.56(=521) , 641.55 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně Druh dok. KNIHY Termínem washoku označujeme japonské jídlo a obecně japonskou kulturu stravování, včetně sociálních a duchovních aspektů spojených s uměním servírování, konceptem respektu k pokrmu, společenskosti a pohostinnosti a s pravidly týkajícími se etikety a životního stylu. O tom všem si přečtete v této knize. Ale především zde najdete desítky skvělých receptů. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1