Počet záznamů: 1
Schinharl, Cornelia - Autor
1. vyd. - Praha : Grada, 2007 - 64 s. : barev. il. ; 20 cm
ISBN 978-80-247-2290-0
Jednoduché a osvědčené
Jessen, Maike - Autor
těstovinová jídla omáčky
kuchařské receptySignatura C 422.596 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu 50 omáček na těstoviny / Cornelia Schinharl ; fotografie Maike Jessen ; [přeložila Eva Moravová] Variantní názvy Padesát omáček na těstoviny Záhlaví-jméno Schinharl, Cornelia (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Grada, 2007 Fyz.popis 64 s. : barev. il. ; 20 cm ISBN 978-80-247-2290-0 Číslo nár. bibl. cnb001750128 Edice Jednoduché a osvědčené Poznámky Přeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík Originál 1 Nudel - 50 Saucen Dal.odpovědnost Jessen, Maike (Autor)
Předmět.hesla těstovinová jídla * omáčky Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:664.69 , 641.887 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Údaje o názvu Inovativní metody nakládání s kontaminovanými vodami / Petr Beneš, Martina Siglová, Miroslav Minařík, Vít Paulíček Variantní názvy Téma měsíce Záhlaví-jméno Beneš, Petr (Autor) Fyz.popis Ilustrace Poznámky Rubrika: Téma měsíce Dal.odpovědnost Siglová, Martina (Autor)
Minařík, Miroslav (Autor)
Paulíček, Vít (Autor)
Zdroj.dok. Odpadové fórum. Praha : České ekologické manažerské centrum, 2020. - ISSN 1212-7779. - Ročník 21, číslo 4 (2020), strana 30-31. Předmět.hesla 21. století * kontaminovaná voda - Česko - 21. století * odpadní vody - Česko - 21. století * dekontaminace - Česko - 21. století * environmentální politika - Česko - 21. století Forma, žánr články Konspekt 504 - Znečištění a poškození životního prostředí Těstoviny s jakýmkoli množstvím omáčky. Bez ohledu na to, zda se jedná o těstoviny, špecle nebo asijské nudle. U 50 nových omáčkových specialit najde každý druh nudlí svého partnera: ohnivá vášeň spojuje špagety s olejem, s chilli a rajčaty, japonské nudle sní o čerstvém zázvorovém krému s citronem a italské penne podlehnou exotickému kouzlu dušeného jehněčího masa s granátovým jablkem. K rychle hotovým omáčkám se také perfektně hodí domácí nudle připravené podle návodu. Zdroj anotace: SKAT - Souborný katalogNačítání…
Počet záznamů: 1