Počet záznamů: 1  

Ultrazpracovaní lidé

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Tulleken, Chris van, 1978- - Autor
    Vydání první - 408 stran ; 22 cm
    ISBN 978-80-7555-216-7
    Pod povrchem
     potravinářský průmysl  potraviny  jídlo  výroba potravin  výživa člověka  nutriční hodnota potravin
    ultrazpracované potraviny
     populárně-naučné publikace
    SignaturaC 421.950
    Umístění 664 - Potravinářství
    Ultrazpracovaní lidé
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Čtyři Dvory vypůjčeno (do 07.07.2025)C 421.950 ČD   
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do *23.06.2025)C 421.950   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) vypůjčeno (do 14.07.2025)C 421.950 a   

    Uniform title Ultra-processed people. Česky
    Title statementUltrazpracovaní lidé : proč nedokážeme přestat jíst věci, které nejsou jídlo, a co s tím? / Chris Van Tulleken
    Main entry-name Tulleken, Chris van, 1978- (Author)
    Edition statementVydání první
    PublicationV Brně : Jan Melvil Publishing, 2024
    Phys.des.408 stran ; 22 cm
    ISBN978-80-7555-216-7
    National bibl. num.cnb003614744
    Edition Pod povrchem
    NotePřeloženo z angličtiny
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
    Subj. Headingsultrazpracované potraviny
    Subj. Headings potravinářský průmysl * potraviny * jídlo * výroba potravin * výživa člověka * nutriční hodnota potravin
    Form, Genre populárně-naučné publikace
    Conspect664 - Potravinářský průmysl
    UDC 663/664 , 613.2 , 641.1 , (0.062)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru664 - Potravinářství
    Document kindBOOKS
    BranchReservations
    Čtyři Dvory1
    Lidická volný výběr0
    Na Sadech dospělé1
    Nonspecification1
    Total3
    Ultrazpracovaní lidé
    Vydejte se na fascinující a zároveň děsivou cestu do světa ultrazpracovaných potravin. S pomocí vědy odhalíte, co skutečně jíte a proč moderní strava vede spíše než ke zdraví a rovnováze k chronickým nemocem, duševním chorobám a závislostem. Kromě nečekaného složení běžných potravin rozkrývá Chris van Tulleken také znepokojivé výrobní procesy a zákeřné marketingové taktiky, které nás nutí po těchto chemických pochoutkách sahat znovu a znovu. Smířit se s tím ale nemusíte! Autor, který se experimentálně zkusil měsíc stravovat stejně špatně jako typický britský teenager, ukazuje, jak se závislostí na „nejídle“ úspěšně bojovat a konečně převzít vědomou kontrolu nad tím, co denně konzumujeme. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.