Počet záznamů: 1
Ultrazpracovaní lidé
Tulleken, Chris van, 1978- - Autor
Vydání první - 408 stran ; 22 cm
ISBN 978-80-7555-216-7
Pod povrchem
potravinářský průmysl potraviny jídlo výroba potravin výživa člověka nutriční hodnota potravin
ultrazpracované potraviny
populárně-naučné publikaceSignatura C 421.950 Umístění 664 - Potravinářství Unifikovaný název Ultra-processed people. Česky Údaje o názvu Ultrazpracovaní lidé : proč nedokážeme přestat jíst věci, které nejsou jídlo, a co s tím? / Chris Van Tulleken Záhlaví-jméno Tulleken, Chris van, 1978- (Autor) Údaje o vydání Vydání první Nakladatel V Brně : Jan Melvil Publishing, 2024 Fyz.popis 408 stran ; 22 cm ISBN 978-80-7555-216-7 Číslo nár. bibl. cnb003614744 Edice Pod povrchem Poznámky Přeloženo z angličtiny Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík Předmět.hesla ultrazpracované potraviny Předmět.hesla potravinářský průmysl * potraviny * jídlo * výroba potravin * výživa člověka * nutriční hodnota potravin Forma, žánr populárně-naučné publikace Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 663/664 , 613.2 , 641.1 , (0.062) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 664 - Potravinářství Druh dok. KNIHY Pobočka Rezervace Lidická volný výběr 3 Celkem 3 Vydejte se na fascinující a zároveň děsivou cestu do světa ultrazpracovaných potravin. S pomocí vědy odhalíte, co skutečně jíte a proč moderní strava vede spíše než ke zdraví a rovnováze k chronickým nemocem, duševním chorobám a závislostem. Kromě nečekaného složení běžných potravin rozkrývá Chris van Tulleken také znepokojivé výrobní procesy a zákeřné marketingové taktiky, které nás nutí po těchto chemických pochoutkách sahat znovu a znovu. Smířit se s tím ale nemusíte! Autor, který se experimentálně zkusil měsíc stravovat stejně špatně jako typický britský teenager, ukazuje, jak se závislostí na „nejídle“ úspěšně bojovat a konečně převzít vědomou kontrolu nad tím, co denně konzumujeme. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1