Počet záznamů: 1  

Jak na to podle Milóna

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Horschig, Aaron - Autor
    Vydání první - 399 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-974346-7-0
      Sonthana, Kevin - Autor   Balek, Jan - Překladatel
     tělesná cvičení  silový trénink  posilování
     příručky
    SignaturaC 421.593
    Umístění 796.01 - Teorie sportu. Estetika. Etika. Sportovní trénink
    Jak na to podle Milóna
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 421.593   

    Unifikovaný název Rebuilding Milo. Česky
    Údaje o názvuJak na to podle Milóna : průvodce silovým tréninkem / Aaron Horschig s Kevinem Sonthanou ; z anglického originálu Rebuilding Milo ... přeložil Jan Balek
    Záhlaví-jméno Horschig, Aaron (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelŠamorín : Vydavateľstvo Zelený Kocúr, 2024
    Fyz.popis399 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-974346-7-0 Kč 739,00
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Dal.odpovědnost Sonthana, Kevin (Autor)
    Balek, Jan (Překladatel)
    Předmět.hesla tělesná cvičení * silový trénink * posilování
    Forma, žánr příručky
    Konspekt796 - Sport. Hry. Tělesná cvičení
    MDT 796.015.52 , 796.012.6 , (035)
    Země vyd.Slovensko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru796.01 - Teorie sportu. Estetika. Etika. Sportovní trénink
    Druh dok.KNIHY
    Jak na to podle Milóna
    Ovládněte své zotavení Milón z Krotónu byl pradávný řecký olympionik a legenda praví, že svou sílu získal každodenním nošením telátka na ramenou. Jak tele rostlo, rostla i Milónova síla – a tak se zrodil koncept progresivního přetížení. Neustálá snaha dosáhnout limitů těla nicméně něco stojí. Akumulované přetěžování, překračující schopnost našich svalů a kloubů adaptovat se, může bez dostatečného času pro odpočinek a zotavení vést k neustále se vracejícím zraněním a může poškodit naše výkony. Často k tréninku přistupujeme tak, že musíme pokračovat i přes bolest, a to občas do okamžiku, kdy se naše tělo doslova rozpadne. Dr. Aaron Horschig je tu, aby vám ukázal lepší způsob, jak se vypořádat s bolestmi a zraněními. Jak na to podle Milóna je o znovuzískání optimálních pohybů pomocí drobných zlepšení v síle, mobilitě a koordinaci. Soustředěním se na příčinu bolesti, spíš než na její symptomy, se můžete naprosto zbavit svých potíží a vrátit se k vrcholovým výkonům.  Kniha Jak na to podle Milóna nabízí nebývalý přístup ke znalostem těch nejlepších fyzioterapeutů a trenérů. Kniha je určená pro silové sportovce, ale je vhodná pro kohokoli, kdo si užívá cvičení v posilovně. Díky ní opět získáte vládu nad svým tělem. Ať už se potýkáte s opakujícími se zraněními zad, nebo se zotavujete ze zranění kolene či ramene, dr. Aaron Horschig zde předkládá plán, podle kterého krok za krokem rehabilitujete své tělo a budete se tak moci vrátit ke sportovním činnostem, které milujete – bezbolestně. Je všeobecně uznávanou pravdou, že bolest je problémem vyžadujícím lékaře. Není to pravda. Léčení symptomů pomocí prášků proti bolestem nebo protizánětlivých léků místo práce na příčinách bolestí tyto problémy prostě nevyřeší. Je třeba bezpečně a účinně opravit své pohybové vzorce, vypořádat se s nedostatky pohyblivosti a opět nabýt síly. Tato kniha vám ukáže, jak přesně tohle udělat. Každá kapitola se soustředí na určitou oblast těla, takže můžete rovnou přejít k informacím, které se zabývají vaším druhem zranění. Dr. Aaron Horschig začíná vysvětlením příslušné anatomie a rozborem běžných zranění, která se mohou v dané části těla objevit. Poté, i s detailními fotografiemi ukazujícími, co dělat, překládá testy, které vám pomohou přesně určit jádro problému, a pokračuje možnými rehabilitačními cvičeními, díky kterým postupně opět naberete na síle. Kniha Jak na to podle Milóna vás posune na cestu k silnějším základům bez bolestí. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.