Počet záznamů: 1  

Kniha o kávě

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Davies Veselá, Petra - Autor
    Třetí vydání - 239 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN 978-80-88244-40-0
      Židlický, David, - Fotograf
     káva  příprava nápojů
     populárně-naučné publikace  kuchařské recepty
    SignaturaC 421.605
    Umístění 663.9 - Kakao. Čokoláda. Káva. Čaj. Tabák
    Kniha o kávě
    Údaje o názvuString quartet in C major, op. 33 No. 1 [zvukový záznam] ; String quartet in A major, op. 33 No. 2 ; String quartet in F major, op. 33 No. 3 / Leopold Koželuh
    Záhlaví-jméno Koželuh, Leopold, 1747-1818 (Skladatel)
    Vyd.údaje[Praha] : Supraphon, p1993
    Fyz.popis1 CD (60:54) : digital, stereo ; 12 cm + 1 příl.
    Další poznámkaNatočeno 28.-30. ledna 1991 ve studiu Domovina v Praze
    Úplný obsahString quartet in C major, op. 33 No. 1 (21:53) -- String quartet in A major, op. 33 No. 2 (18:00) -- String quartet in F major, op. 33 No. 3 (20:45)
    Dal.odpovědnost Stamicovo kvarteto (Účinkující)
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 01.12.2025)C 421.605   

    Údaje o názvuKniha o kávě : průvodce světem kávy s recepty na domácí přípravu / Petra Davies Veselá ; s fotografiemi Davida Židlického
    Záhlaví-jméno Davies Veselá, Petra (Autor)
    Údaje o vydáníTřetí vydání
    NakladatelPraha : Smart Press, 2024
    Fyz.popis239 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN978-80-88244-40-0
    Číslo nár. bibl.cnb003611934
    Dal.odpovědnost Židlický, David, 1976- (Fotograf)
    Předmět.hesla káva * příprava nápojů
    Forma, žánr populárně-naučné publikace * kuchařské recepty
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    MDT 663.93 , 641.87 , (0.062) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru663.9 - Kakao. Čokoláda. Káva. Čaj. Tabák
    Druh dok.KNIHY
    Kniha o kávě
    Publikace určená pro domácí nadšence přípravy kávy.Provede čtenáře procesem přípravy kávy od pěstování, zpracování a pražení po skladování a spotřebu a pomůže s výběrem a nákupem nejen zrn, ale také mlýnku nebo jiných pomůcek. Především se ale soustředí na domácí přípravu filtrované kávy. Jednu z kapitol věnuje i přípravě dobrého espressa, cappuccina a technice malování mléčnou pěnou do kávy - latte artu. Poradí také, jak si připravit dobrou kávu na cestách, ať se vydáte kamkoli. Zdroj anotace: Národní knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.