Počet záznamů: 1
Gastronomie českého středověku
Feyfrlíková Černá, Monika, 1989- - Autor
První vydání - 224 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
ISBN 978-80-271-3829-6
dějiny gastronomie jídlo stravování kuchařství středověk česká jídla
monografie kuchařské receptySignatura C 421.468 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Title statement Gastronomie českého středověku : co lidé jedli a pili, jak stolovali a hodovali / Monika Feyfrlíková Černá Main entry-name Feyfrlíková Černá, Monika, 1989- (Author) Edition statement První vydání Publication Praha : Grada Publishing, 2024 Phys.des. 224 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm ISBN 978-80-271-3829-6 Kč 399,00 National bibl. num. cnb003610270 Note Terminologický slovník Internal Bibliographies/Indexes Note Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy Subj. Headings dějiny gastronomie - Česko * jídlo - Česko * stravování - Česko * kuchařství - Česko * středověk - Česko * česká jídla Form, Genre monografie * kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641/642(091) , 641/642 , 640 , 316.3"04/14" , 641.56(=162.3) , (437.3) , (048.8) , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Document kind BOOKS Středověká gastronomie elit byla vysoce kultivovaná a vynikala velice důmyslnými recepty, jež využívaly luxusních surovin, které dnes znovu pracně objevujeme. Odborný vhled na českou kuchyni a stolování středověku spolu s dobovými recepty. Zdroj anotace: NK ČRNačítání…
Počet záznamů: 1