Počet záznamů: 1
Gastronomie českého středověku
Feyfrlíková Černá, Monika, 1989- - Autor
První vydání - 224 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
ISBN 978-80-271-3829-6
dějiny gastronomie jídlo stravování kuchařství středověk česká jídla
monografie kuchařské receptySignatura C 421.468 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Údaje o názvu Gastronomie českého středověku : co lidé jedli a pili, jak stolovali a hodovali / Monika Feyfrlíková Černá Záhlaví-jméno Feyfrlíková Černá, Monika, 1989- (Autor) Údaje o vydání První vydání Nakladatel Praha : Grada Publishing, 2024 Fyz.popis 224 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm ISBN 978-80-271-3829-6 Kč 399,00 Číslo nár. bibl. cnb003610270 Poznámky Terminologický slovník Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy Předmět.hesla dějiny gastronomie - Česko * jídlo - Česko * stravování - Česko * kuchařství - Česko * středověk - Česko * česká jídla Forma, žánr monografie * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642(091) , 641/642 , 640 , 316.3"04/14" , 641.56(=162.3) , (437.3) , (048.8) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Druh dok. KNIHY Středověká gastronomie elit byla vysoce kultivovaná a vynikala velice důmyslnými recepty, jež využívaly luxusních surovin, které dnes znovu pracně objevujeme. Odborný vhled na českou kuchyni a stolování středověku spolu s dobovými recepty. Zdroj anotace: NK ČRNačítání…
Počet záznamů: 1