Počet záznamů: 1  

Gastronomie českého středověku

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Feyfrlíková Černá, Monika, 1989- - Autor
    První vydání - 224 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
    ISBN 978-80-271-3829-6
     dějiny gastronomie  jídlo  stravování  kuchařství  středověk  česká jídla
     monografie  kuchařské recepty
    SignaturaC 421.468
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Gastronomie českého středověku
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 421.468   

    Údaje o názvuGastronomie českého středověku : co lidé jedli a pili, jak stolovali a hodovali / Monika Feyfrlíková Černá
    Záhlaví-jméno Feyfrlíková Černá, Monika, 1989- (Autor)
    Údaje o vydáníPrvní vydání
    NakladatelPraha : Grada Publishing, 2024
    Fyz.popis224 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
    ISBN978-80-271-3829-6 Kč 399,00
    Číslo nár. bibl.cnb003610270
    PoznámkyTerminologický slovník
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Předmět.hesla dějiny gastronomie - Česko * jídlo - Česko * stravování - Česko * kuchařství - Česko * středověk - Česko * česká jídla
    Forma, žánr monografie * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641/642(091) , 641/642 , 640 , 316.3"04/14" , 641.56(=162.3) , (437.3) , (048.8) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně
    Druh dok.KNIHY
    Gastronomie českého středověku
    Středověká gastronomie elit byla vysoce kultivovaná a vynikala velice důmyslnými recepty, jež využívaly luxusních surovin, které dnes znovu pracně objevujeme. Odborný vhled na českou kuchyni a stolování středověku spolu s dobovými recepty. Zdroj anotace: NK ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.