Počet záznamů: 1
Bezlepková dieta
Vernerová, Monika - Autor
Vydání třetí - 130 stran : ilustrace
ISBN 978-80-7601-969-0
Vaříme s dietní sestrou
Kohout, Pavel, - Autor
bezlepková jídla bezlepková dieta
kuchařské receptySignatura C 421.120 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezlepková jídla Pobočka Kde najdu? Info Signatura Lidická ( volný výběr ) k vypůjčení C 421.120
Additional Variant Titles Klapzubova jedenáctka Publication Praha : Filmexport Home Video, [2010] Copyright notice date ℗2010 Phys.des. 1 DVD video (89 min.) : zvuk, černobílé ; 12 cm Edition Zlatý fond české kinematografie (Filmexport Home Video) ; 60/22 Note Název z titulní obrazovky. © Národní filmový archiv. Knižní předloha Eduard Bass Další poznámka Film vyroben firmou Reiter v roce 1938 Users/Intended Audience Note Přístupné bez omezení Language note V českém znění ; titulky české pro neslyšící Another responsib. Brom, Ladislav, 1908-1969 (Director) (Scenarist)
Bass, Eduard (Bibliographic antecedent)
Steklý, Karel, 1903-1987 (Scenarist)
Pištěk, Theodor, 1895-1960 (Actor)
Subj. Headings sportovní filmy Subj. Headings 2001-2010 * fotbal Form, Genre DVD * hrané filmy * komedie (filmy) Conspect 791 - Film. Cirkus. Lidová zábava Title statement Bezlepková dieta / Monika Vernerová, Pavel Kohout Main entry-name Vernerová, Monika (Author) Edition statement Vydání třetí Publication Praha : Vyšehrad, 2024 Phys.des. 130 stran : ilustrace ISBN 978-80-7601-969-0 National bibl. num. cnb003606882 Edition Vaříme s dietní sestrou Another responsib. Kohout, Pavel, 1962- (Author)
Subj. Headings bezlepková jídla * bezlepková dieta Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 613.24 , 641.56:664.236-021.146.4 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezlepková jídla Document kind BOOKS Celiakie je autoimunitní onemocnění, při kterém dochází k nepřiměřené reakci na lepek obsažený v některých obilninách a v potravinách z těchto obilnin vyrobených. Úvod z pera doc. Kohouta přináší základní seznámení s nemocí a upozorňuje na potraviny, kterých by se pacient měl vyvarovat. Hlavní část knihy tvoří dietní kuchařka od nutriční terapeutky Moniky Vernerové, která se zaměřuje na bezlepkovou dietu a přináší kolem 150 receptů na pečivo, polévky, knedlíky, masové pokrmy, sladká jídla a pomazánky. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1