Počet záznamů: 1  

Jak se vyznat v laboratorních hodnotách

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Sedláček, Petr, 1963- - Author
    Aktualizované vydání - 156 stran ; 21 cm
    ISBN 978-80-7281-570-8
     laboratorní vyšetření  laboratorní referenční hodnoty
     příručky
    Call numberC 420.820
    Umístění 616-07 - Diagnostika
    Jak se vyznat v laboratorních hodnotách
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 11.09.2024)C 420.820   
    Lidická ( studovna ) jen prezenčněC 420.820 v1   

    Title statementJak se vyznat v laboratorních hodnotách : jak rozumět laboratorním výsledkům : normální hodnoty : význam odchylek / Petr Sedláček
    Main entry-name Sedláček, Petr, 1963- (Author)
    Edition statementAktualizované vydání
    PublicationPraha : Eminent, 2023
    Phys.des.156 stran ; 21 cm
    ISBN978-80-7281-570-8
    National bibl. num.cnb003581859
    NoteTerminologický slovník
    Subj. Headings laboratorní vyšetření * laboratorní referenční hodnoty
    Form, Genre příručky
    Conspect616 - Patologie. Klinická medicína
    UDC 616-074/-079 , (035)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru616-07 - Diagnostika
    Document kindBOOKS
    Jak se vyznat v laboratorních hodnotách
    Přehledný, praktický a dobře srozumitelný průvodce po laboratorních vyšetřeních a hodnotách je určen široké čtenářské veřejnosti. Kniha je rozdělena do tří částí - v první části jsou stručně popsány běžné laboratorní metody a postupy při získávání a zpracování vzorků, je také ukázáno jak biochemická laboratoř funguje a jaké se při práci v ní mohou vyskytnout chyby a problémy. Hlavní část průvodce obsahuje abecedně řazené laboratorní hodnoty s různými odkazy a vysvětlivkami. Třetí část vysvětluje základní laboratorní a biochemické pojmy a běžně používané zkratky. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.