Počet záznamů: 1  

Chemie bez fobie

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Kennedy, James - Autor
    První vydání - 128 stran : ilustrace
    ISBN 978-80-271-1252-4
      Čtrnáct, Marek - Překladatel
     chemické látky  fobie  přírodní látky  chemie přírodních látek
     populárně-naučné publikace
    SignaturaC 420.380
    Umístění 54 - Chemie. Obecná chemie
    Chemie bez fobie
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 26.06.2024)C 420.380   

    Unifikovaný název Everything is natural. Česky
    Údaje o názvuChemie bez fobie / James Kennedy ; přeložil Marek Čtrnáct
    Záhlaví-jméno Kennedy, James (Autor)
    Údaje o vydáníPrvní vydání
    NakladatelPraha : Grada Publishing, 2024
    Fyz.popis128 stran : ilustrace
    ISBN978-80-271-1252-4
    Číslo nár. bibl.cnb003603139
    PoznámkyPřeloženo z anglického originálu knihy Everything is Natural: Exploring how chemicals are natural
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
    Dal.odpovědnost Čtrnáct, Marek (Překladatel)
    Předmět.hesla chemické látky * fobie * přírodní látky * chemie přírodních látek
    Forma, žánr populárně-naučné publikace
    Konspekt54 - Chemie. Mineralogické vědy
    MDT 547.9 , 616.89-008.441.1 , 54-4 , (0.062)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru54 - Chemie. Obecná chemie
    Druh dok.KNIHY
    PobočkaRezervace
    Lidická volný výběr1
    Celkem1
    Chemie bez fobie
    Kniha se věnuje dějinám fobie z chemie a přesvědčivě ukazuje, že naše obavy velmi častou plynou jen z nepochopení, nedostatku informací nebo neznalosti. Autor předkládá názory obou stran tohoto sporu a četba jeho knihy bude potěšením pro každého, kdo se zajímá o vědu. Její hlavní poselství je ale jasné: poučený člověk se nemá čeho bát. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.