Počet záznamů: 1  

Náklon v typografii a jeho autorské zpracování

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Barek, Daniel, 1996- - Autor
    Vydání první - 197 stran : ilustrace (některé barevné) ; 30 cm
    ISBN 978-80-7561-443-8
    FUD. Monografie
     typografie  typografické písmo
    sklon písma náklon písma
     monografie
    SignaturaB 61.807
    Umístění 655.1/.3 - Polygrafie. Typografie. Tisk. Knihtisk
    Náklon v typografii a jeho autorské zpracování
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 61.807   

    Údaje o názvuNáklon v typografii a jeho autorské zpracování / Daniel Barek
    Záhlaví-jméno Barek, Daniel, 1996- (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    Nakladatel[Ústí nad Labem] : Fakulta umění a designu Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, 2023
    Fyz.popis197 stran : ilustrace (některé barevné) ; 30 cm
    ISBN978-80-7561-443-8
    Číslo nár. bibl.cnb003591843
    Edice/vedl.záhl. Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem. Fakulta užitého umění a designu. Monografie
    PoznámkyTerminologický slovník. 300 výtisků
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Jazyková pozn.České a anglické resumé
    Předmět.heslasklon písma * náklon písma
    Předmět.hesla typografie * typografické písmo
    Forma, žánr monografie
    Konspekt655 - Polygrafie. Vydavatelství a knižní obchod
    MDT 655.2 , 655.244 , (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru655.1/.3 - Polygrafie. Typografie. Tisk. Knihtisk
    Druh dok.KNIHY
    Náklon v typografii a jeho autorské zpracování
    Význam knihy spočívá v mnohosti srovnávaných písem a přístupů, čímž usiluje o kvalitní uvedení do zpracovávané tematiky. Konstrukce nakloněného písma závisí čistě na na autorovi abecedy a tato publikace porovnává některá z možných řešení. Zdroj anotace: NKP
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.