Počet záznamů: 1  

Slavná vejce

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    158 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN 978-80-88409-73-1
    Apetit ;
     vaječná jídla  studená jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 419.823
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Slavná vejce
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 10.06.2024)C 419.823   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) vypůjčeno (do 17.06.2024)C 419.823 a   

    Údaje o názvuSlavná vejce
    NakladatelPraha : BurdaMedia Extra, s.r.o., [2024]
    Copyright©2024
    Fyz.popis158 stran : barevné ilustrace ; 25 cm
    ISBN978-80-88409-73-1
    Číslo nár. bibl.cnb003599708
    Edice Apetit (Burda) ; 41
    PoznámkyObálkový podnázev: Od snídaně na vidličku po nebeský dezert. Obsahuje rejstřík
    Předmět.hesla vaječná jídla * studená jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55:637.4 , 641.84 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    PobočkaRezervace
    Lidická volný výběr1
    Na Sadech dospělé0
    Celkem1
    Slavná vejce
    V edici Apetit vítáme další přírůstek – kuchařku Slavná vejce. Novinka, s níž můžete vařit od rána do večera, nadchne všechny, kteří milují ikonické recepty, jakými jsou například fran-couzská omeleta či creme brulée, i ty, kteří rádi objevují svět prostřednictvím nových chutí. Troufáme si říct, že vejce jsou jednou z nejuniverzálnějších surovin, z níž připravíte všechny typy pokrmů od snídaně po dezert. Sepsali jsme pro vás více než 130 receptů, ve kterých vejce hrají prim. Těšte se na lahodnou cestu kolem světa, na které nemineme vyhlášené klasiky jako vejce Benedikt či milované smaženky ani nové nápady, například hovězí ramen s marinovanými vejci nebo roládu Pavlova. Všechny recepty jsme pro vás uvařili a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. V knize se dozvíte, jak na bezchybná vejce naměkko, nahniličko i natvrdo, sázená, ztracená i mí-chaná. S našimi tipy a správným postupem už vejce nikdy nebudete servírovat se zatajeným de-chem, zda se povedla. Budou vždy perfektní. Kuchařka zkrátka obsahuje vše, co potřebujete o vejcích vědět. Zjistíte, jak číst důležité informace na papírovém obalu i skořápce vajec a co vám mohou prozradit o jejich původu. Naučíte se, jak i bez razítka na skořápce ověřit, zda je vejce čerstvé, či už má své nejlepší dny za sebou. Poradíme vám, jak vejce správně skladovat, abyste se vyhnuli všem potenciálním rizikům. Odnaučíme vás běžné chyby při rozklepávání a oddělování vajec. Vysvětlíme vám, jak využít všechny vlastnosti vejce na maximum. A samozřejmě vás zasvětíme do umění přípravy dokonale vyšlehaného sněhu, hedvábně jemného žloutkového krému bez jediné hrudky, husté majonézy a nadýchané holandské omáčky. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.