Počet záznamů: 1  

Kuchařka z rybářské chaty

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Richterová, Nataša - Autor
    První vydání - 161 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-7691-165-9
     rybí jídla  mořské ryby  mořské plody  mořské rybářství
     kuchařské recepty  fotografické publikace  vzpomínky
    SignaturaC 419.748
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Kuchařka z rybářské chaty
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 31.05.2024)C 419.748   

    Údaje o názvuKuchařka z rybářské chaty : recepty z mořských ryb / Nataša Richterová
    Záhlaví-jméno Richterová, Nataša (Autor)
    Údaje o vydáníPrvní vydání
    NakladatelV Praze : Pointa, 2023
    Fyz.popis161 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-7691-165-9 Kč 449,00
    Číslo nár. bibl.cnb003564408
    Předmět.hesla rybí jídla * mořské ryby * mořské plody * mořské rybářství - Norsko
    Forma, žánr kuchařské recepty * fotografické publikace * vzpomínky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.55:637.56 , 639.22 , 639.22/.29 , 639.22 , (481) , (083.12) , (084.12) , (0:82-94)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Druh dok.KNIHY
    Kuchařka z rybářské chaty
    Kuchařka z rybářské chaty nabízí recepty na rychlou a snadnou přípravu mořských ryb a plodů moře. Recepty jsou tak jednoduché, že většinu z nich zvládnete uvařit na dvouvařiči. Kniha potěší kulináře, kteří by rádi zařadili ryby do jídelníčku častěji, ale také rybáře, kteří si v chatkách u moře chtějí uvařit svůj čerstvý úlovek. Recepty jsou doplněné fotografiemi a kořeněné krátkými příběhy z rybaření v Norsku. Dozvíte se například, která ryba bručí, co je rybí perla a jak zákeřná je oliheň. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.