Počet záznamů: 1  

Karmínové zlato

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Hillenbrand, Tom, 1972- - Autor
    Vydání první - 286 stran ; 21 cm
    ISBN 978-80-279-1298-8
      Ryčl, František, - Překladatel
     německé romány  detektivní romány
    SignaturaC 418.677
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 16.09.2024)C 418.677   
    Na Sadech - dospělé ( beletrie ) vypůjčeno (do 18.09.2024)C 418.677 a   
    Rožnov k vypůjčeníC 418.677 R   

    Unifikovaný název Rotes gold. Česky
    Údaje o názvuKarmínové zlato : kulinářské krimi / Tom Hillenbrand ; překlad František Ryčl
    Záhlaví-jméno Hillenbrand, Tom, 1972- (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelBrno : MOBA, 2024
    Fyz.popis286 stran ; 21 cm
    ISBN978-80-279-1298-8
    Číslo nár. bibl.cnb003575582
    PoznámkyPřeloženo z němčiny. Terminologický slovník
    Dal.odpovědnost Ryčl, František, 1961- (Překladatel)
    Z cyklu Šéfkuchár Xavier Kieffer. 2
    Forma, žánr německé romány * detektivní romány
    Konspekt821.112.2-3 - Německá próza, německy psaná
    MDT 821.112.2-31 , (0:82-312.4)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Z cyklu Šéfkuchár Xavier Kieffer. 2
    Od té doby, co lucemburský kuchař Xavier Kieffer chodí s nejslavnější gastrokritičkou Francie, dostává pozvánky na nejexkluzivnější večírky. Jenže nóbl diner u pařížského starosty skončí už po předkrmu: Rjúnosuke Mifune, proslulý specialista na suši, záhadně umírá a diagnóza zní jasně: otrava rybou. Jenže Kieffer o výsledcích vyšetřování pochybuje, obzvláště když se objeví několik podstatných nesrovnalostí. Možná jsou některé ryby skutečně nad zlato a mají větší cenu než lidský život… Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.