Počet záznamů: 1
Karmínové zlato
Hillenbrand, Tom, 1972- - Autor
Vydání první - 286 stran ; 21 cm
ISBN 978-80-279-1298-8
Ryčl, František, - Překladatel
německé romány detektivní románySignatura C 418.677 Unifikovaný název Rotes gold. Česky Údaje o názvu Karmínové zlato : kulinářské krimi / Tom Hillenbrand ; překlad František Ryčl Záhlaví-jméno Hillenbrand, Tom, 1972- (Autor) Údaje o vydání Vydání první Nakladatel Brno : MOBA, 2024 Fyz.popis 286 stran ; 21 cm ISBN 978-80-279-1298-8 Číslo nár. bibl. cnb003575582 Poznámky Přeloženo z němčiny. Terminologický slovník Dal.odpovědnost Ryčl, František, 1961- (Překladatel)
Z cyklu Šéfkuchár Xavier Kieffer. 2
Forma, žánr německé romány * detektivní romány Konspekt 821.112.2-3 - Německá próza, německy psaná MDT 821.112.2-31 , (0:82-312.4) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Od té doby, co lucemburský kuchař Xavier Kieffer chodí s nejslavnější gastrokritičkou Francie, dostává pozvánky na nejexkluzivnější večírky. Jenže nóbl diner u pařížského starosty skončí už po předkrmu: Rjúnosuke Mifune, proslulý specialista na suši, záhadně umírá a diagnóza zní jasně: otrava rybou. Jenže Kieffer o výsledcích vyšetřování pochybuje, obzvláště když se objeví několik podstatných nesrovnalostí. Možná jsou některé ryby skutečně nad zlato a mají větší cenu než lidský život… Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1