Počet záznamů: 1  

Myslivost II

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Hanzal, Vladimír, 1954- - Autor
    II. upravené vydání - 314 stran : ilustrace, portréty; 25 cm
    ISBN 978-80-213-2857-0, ISBN 978-80-87668-38-2
     myslivost  myslivost  nemoci zvěře  parazitární nemoci  chov zvěře  lovectví  lovecká střelba
     učebnice vysokých škol
    SignaturaC 418.723/2
    Umístění 639.1 - Myslivost
    Myslivost II
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněC 418.723/2 P   

    Údaje o názvuMyslivost II. / Vladimír Hanzal a kolektiv
    Záhlaví-jméno Hanzal, Vladimír, 1954- (Autor)
    Údaje o vydáníII. upravené vydání
    NakladatelPraha : Česká zemědělská univerzita v Praze ve spolupráci s Druckvo, spol. s r.o., 2018
    Fyz.popis314 stran : ilustrace, portréty; 25 cm
    ISBN978-80-213-2857-0
    978-80-87668-38-2
    Číslo nár. bibl.cnb002998510
    PoznámkyNad názvem: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta lesnická a dřevařská. 500 výtisků
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Poznámky k uživatelskému určeníUrčeno pro posluchače Fakulty lesnické a dřevařské ČZU
    Dal.odpovědnost Česká zemědělská univerzita v Praze. Lesnická a dřevařská fakulta (Nakladatel, vydavatel)
    Předmět.hesla myslivost * myslivost - právní aspekty * nemoci zvěře * parazitární nemoci * chov zvěře * lovectví * lovecká střelba
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt639.1 - Myslivost
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 639.1 , 347.246 , 34 , 639.1.09 , 639.1.04 , 616.99 , 639.1.081 , 799.312 , (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru639.1 - Myslivost
    Druh dok.KNIHY
    Myslivost II
    Vysokoškolská učebnice primárně určená studentům myslivosti na České zemědělské univerzitě v Praze. Zdroj anotace: Městská knihovna v Praze
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.