Počet záznamů: 1  

Dietní vaření

  1. Údaje o názvuDietní vaření / Jiřina Gjuričová
    Záhlaví-jméno Gjuričová, Jiřina, 1908- (Autor)
    Údaje o vydání2. vydání
    NakladatelPraha : Práce, 1950
    Fyz.popis205 stran ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000715907
    PoznámkyK DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Poznámky5000 výtisků
    Předmět.hesla příprava jídel * dietní jídla * kuchařské knihy
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Význam jednotl. složek potravy. Složení denní potravy. Kuchyňská příprava potravin. Jednotlivé skupiny potravin a jejich význam v dietetice. Diet. vaření. Někt. všeobecná pravidla: Diety: tekuté, kašovité při chorobách trávících ústrojí, chorobách ledvinových, srdečních a chorobách oběhu krevního, ústrojí močového, chor. krevních, výměny látkové, reumatismu, horečnatých onemocněních. Strava tuberkulosních. Alergie. Diet. předpisy. Obsah jednotl. součástek stravy v normál. množství a změny při růz. dietách. Podávání jídla nemocnému. Věc. rejstřík. Literatura. Zdroj anotace: NKP
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.