Počet záznamů: 1
Bebarová, Tereza, 1975- - Autor
1. vydání - 268 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
ISBN 978-80-11-03978-3
Maršálek, Josef, - Autor
dezerty moučníky sladké pečivo slané pečivo
kuchařské receptySignatura B 61.474 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Údaje o názvu Zpravodaj Československé biologické společnosti Variantní názvy Zpravodaj Čs. biologické společnosti Zpravodaj Česko-slovenské biologické společnosti Nakladatel Brno : Československá biologická společnost, 1997- Fyz.popis 21 cm ISSN 1805-9619 Číslo nár. bibl. cnb002860054 Vydáváno Č. 1 (1997)- Poznámky Každé číslo má vlastní téma Suplement Sborník ke 100. výročí založení Česko-slovenské biologické společnosti 1922-2022
Předmět.hesla Československá biologická společnost * biologie * biologický výzkum Forma, žánr odborné časopisy Konspekt 57/59 - Biologické vědy MDT 57/59 , 57:001.891 , (051)-027.561 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština ; angličtina URL Online verze Regálové číslo ZP Údaje o názvu Čas na pečení 2 / Tereza & Josef Záhlaví-jméno Bebarová, Tereza, 1975- (Autor) Údaje o vydání 1. vydání Nakladatel Horní Jirčany : Datel Union, 2023 Fyz.popis 268 stran : barevné ilustrace ; 26 cm ISBN 978-80-11-03978-3 Kč 649.00 Číslo nár. bibl. cnb003556285 Poznámky "Autoři textů Tereza Bebarová, Josef Maršálek"-- Tiráž Dal.odpovědnost Maršálek, Josef, 1982- (Autor)
Předmět.hesla dezerty * moučníky * sladké pečivo * slané pečivo Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.85 , 641.85:664.68 , 641.55:664.66 , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Druh dok. KNIHY Pokud máte rádi pořady Peče celá země nebo Buchty po ránu, jsou už pro vás herečka Tereza Bebarová a cukrář Josef Maršálek staří známí. Společně vydali kuchařku Čas na pečení! a po velkém úspěchu se vám do ruky dostává její druhý díl. V knize tentokrát najdete více než šedesát skvělých receptů na sladké i slané delikatesy, které jsou připraveny tak, aby si s nimi poradil začátečník, ale potěšily i pokročilé pekařky a pekaře. Autoři mysleli rovněž na ty, kdo chtějí péct bez mouky – pro ně je tu celá kapitola alternativních receptů. Jestli tedy chcete dokonalou příručku, jak napéct celou hromadu báječných dobrot, nebo třeba hledáte krásný dárek pro svoje nejbližší, tahle knížka je přesně to pravé Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1