Počet záznamů: 1  

Klasická italská kuchyně

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Hazan, Marcella, 1924-2013 - Autor
    Vydání první - 750 stran : ilustrace ; 24 cm
    ISBN 978-80-242-9310-3
    Esence
     italská jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 417.937
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Klasická italská kuchyně
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 417.937 a   

    Unifikovaný název Essentials of classic Italian cooking. Česky
    Údaje o názvuKlasická italská kuchyně : oceněné a uznávané recepty nejlepší italské kuchařky : bible pro všechny kuchaře / Marcella Hazan
    Záhlaví-jméno Hazan, Marcella, 1924-2013 (Autor)
    Údaje o vydáníVydání první
    NakladatelPraha : Euromedia Group, 2023
    Fyz.popis750 stran : ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-242-9310-3
    Číslo nár. bibl.cnb003524381
    Edice Esence (Euromedia Group)
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny. Obsahuje rejstříky
    Předmět.hesla italská jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.56(=131.1) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Druh dok.KNIHY
    Klasická italská kuchyně
    Po třiceti letech vychází druhé české vydání této legendární kuchařky. Nejen u nás, ale po celém světě je tato kniha nazývána biblí italské kuchyně. Vznikla aktualizací starých osvědčených postupů a chutí. Je pojata jako klasická kuchařka určená kuchařům na všech úrovních - od začátečníků po zdatné profesionály - a je tak praktickým a obsažným průvodcem po různých technikách a ingrediencích, jakož i sbírkou těch nejchutnějších receptů z italského repertoáru. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.