Počet záznamů: 1  

Jan Šimánek, Doudlebsko v kuchyni a u stolu. Lidová strava z jihu Čech

  1. Údaje o názvuJan Šimánek, Doudlebsko v kuchyni a u stolu. Lidová strava z jihu Čech / Tomáš Sterneck
    Záhlaví-jméno Sterneck, Tomáš, 1972- (Autor)
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografické odkazy
    Zdroj.dok. Jihočeský sborník historický. -- ISSN 0323-004X. -- Ročník 91 (2022), strana 309-314.
    Recenze na Šimánek, Jan. Doudlebsko v kuchyni a u stolu
    Předmět.hesla 2021 * česká jídla - 19.-20. století * regionální jídla - Čechy jižní (Česko) - 19.-20. století * lidové pokrmy - Čechy jižní (Česko) - 19.-20. století * stravovací zvyky - Čechy jižní (Česko) - 19.-20. století * vydané knihy - 2021 * Doudlebsko (Česko)
    Forma, žánr recenze
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT (437.31-13) , (437.1-13) , 392.81 , 640.4 , 641.56-027.541 , 641.56(=162.3) , (437.319) , (437.19) , (0:82-95)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.ČLÁNKY
    Odkazy - Zdroj.dok.
    Recenze na Šimánek, Jan Doudlebsko v kuchyni a u stolu
    Načítání…
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.