Počet záznamů: 1
5 ingrediencí středomoří
Oliver, Jamie, 1975- - Autor
První české vydání - 317 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
ISBN 978-80-276-0763-1
Loftus, David - Fotograf Verity, James - Jiná role Eisenmannová, Dagmar, - Překladatel
národní jídla
kuchařské receptySignatura C 417.998 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Unifikovaný název 5 ingredients mediterranean. Česky Údaje o názvu 5 ingrediencí středomoří / Jamie Oliver ; fotografie David Loftus ; design James Verity Část názvu Pět ingrediencí středomoří Záhlaví-jméno Oliver, Jamie, 1975- (Autor) Údaje o vydání První české vydání Nakladatel [Praha] : Slovart, [2023] Copyright ©2023 Fyz.popis 317 stran : barevné ilustrace ; 26 cm ISBN 978-80-276-0763-1 Číslo nár. bibl. cnb003576617 Poznámky Překlad z angličtiny Dagmar Eisenmannová. Obsahuje rejstřík. Obálkový podnázev: skvělé jednoduché jídlo Dal.odpovědnost Loftus, David (Fotograf)
Verity, James (Jiná role)
Eisenmannová, Dagmar, 1954- (Překladatel)
Předmět.hesla národní jídla - Středozemní moře (oblast) Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.568 , (4-12/-14) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Druh dok. KNIHY Jamie Oliver ve své nové knize představuje více než 125 receptů, které jsou oslavou středomořských surovin, chutí i vůní. Inspirovaly ho cesty po tomto oblíbeném regionu a s nadšením přetvořil klasické recepty na něco „oliverovsky" působivého a jednoduchého. Na každý recept budete potřebovat jen 5 surovin (základ typu olivový olej, sůl či pepř se nepočítá), takže připravíte chutná jídla bez dlouhého nákupního seznamu a velké kopy nádobí… Zhruba polovina receptů je buď bezmasých, nebo s menším obsahem masa. Hledáte-li inspiraci na saláty, polévky, těstoviny, zeleninové pokrmy, jídla z ryb či mořských plodů, drůbeže, vepřového, hovězího i jehněčího masa nebo na slané koláče a dezerty, určitě si vyberete. Vyzkoušejte melounový salát, pečenou rajčatovou polévku, řecko-kyperské těstoviny, dýňový tažín, chorvatské slávky, morčáka marinovaného limetou, pečenou kachnu s hroznovým vínem, hovězí tagliatu, trhané jehněčí ramínko, úžasné pečené meruňky, luxusní nanuk… Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1