Počet záznamů: 1  

5 ingrediencí středomoří

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Oliver, Jamie, 1975- - Autor
    První české vydání - 317 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
    ISBN 978-80-276-0763-1
      Loftus, David - Fotograf   Verity, James - Jiná role   Eisenmannová, Dagmar, - Překladatel
     národní jídla
     kuchařské recepty
    SignaturaC 417.998
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    5 ingrediencí středomoří
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 10.05.2024)C 417.998   

    Unifikovaný název 5 ingredients mediterranean. Česky
    Údaje o názvu5 ingrediencí středomoří / Jamie Oliver ; fotografie David Loftus ; design James Verity
    Část názvuPět ingrediencí středomoří
    Záhlaví-jméno Oliver, Jamie, 1975- (Autor)
    Údaje o vydáníPrvní české vydání
    Nakladatel[Praha] : Slovart, [2023]
    Copyright©2023
    Fyz.popis317 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
    ISBN978-80-276-0763-1
    Číslo nár. bibl.cnb003576617
    PoznámkyPřeklad z angličtiny Dagmar Eisenmannová. Obsahuje rejstřík. Obálkový podnázev: skvělé jednoduché jídlo
    Dal.odpovědnost Loftus, David (Fotograf)
    Verity, James (Jiná role)
    Eisenmannová, Dagmar, 1954- (Překladatel)
    Předmět.hesla národní jídla - Středozemní moře (oblast)
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.568 , (4-12/-14) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Druh dok.KNIHY
    5 ingrediencí středomoří
    Jamie Oliver ve své nové knize představuje více než 125 receptů, které jsou oslavou středomořských surovin, chutí i vůní. Inspirovaly ho cesty po tomto oblíbeném regionu a s nadšením přetvořil klasické recepty na něco „oliverovsky" působivého a jednoduchého. Na každý recept budete potřebovat jen 5 surovin (základ typu olivový olej, sůl či pepř se nepočítá), takže připravíte chutná jídla bez dlouhého nákupního seznamu a velké kopy nádobí… Zhruba polovina receptů je buď bezmasých, nebo s menším obsahem masa. Hledáte-li inspiraci na saláty, polévky, těstoviny, zeleninové pokrmy, jídla z ryb či mořských plodů, drůbeže, vepřového, hovězího i jehněčího masa nebo na slané koláče a dezerty, určitě si vyberete. Vyzkoušejte melounový salát, pečenou rajčatovou polévku, řecko-kyperské těstoviny, dýňový tažín, chorvatské slávky, morčáka marinovaného limetou, pečenou kachnu s hroznovým vínem, hovězí tagliatu, trhané jehněčí ramínko, úžasné pečené meruňky, luxusní nanuk… Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.