Počet záznamů: 1
Čokoláda
Maršálek, Josef, 1982- - Autor
1. Vydání - 447 stran : barevné ilustrace
ISBN 978-80-11-03381-1
Bartošová, Marie - Fotograf
čokoláda sladká jídla
monografie kuchařské recepty fotografické publikaceSignatura B 61.281 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Údaje o názvu Čokoláda / Josef Maršálek ; fotografie Marie Bartošová Záhlaví-jméno Maršálek, Josef, 1982- (Autor) Údaje o vydání 1. Vydání Nakladatel Dubné : Maršálkovo, 2023 Fyz.popis 447 stran : barevné ilustrace ISBN 978-80-11-03381-1 Číslo nár. bibl. cnb003526213 Dal.odpovědnost Bartošová, Marie (Fotograf)
Předmět.hesla čokoláda * sladká jídla Forma, žánr monografie * kuchařské recepty * fotografické publikace Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.85 , 641.55:663.91 , (048.8) , (084.12) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo Druh dok. KNIHY Více než čtyři sta stránek dechberoucího zážitku. Cesta lemovaná mými vlastními recepty vás zavede do tajemného světa čokolády, kde jen samotné přivonění laská všechny smysly. Čeká vás čokoládová vánočka i nádherně nadýchané mléčné housky, objevovat můžete delikátní kreace francouzské patisserie a své blízké ohromíte na přípravu snadnými dorty, luxusními bonbony nebo hříšnými lanýži. Recepty rozepsané krok po kroku a stovky doprovodných fotografií vám umožní upéct luxusní čokoládová díla s lehkostí a vášní. Díky přehlednosti a detailnosti každého receptu snadno zvládnete i ty nejsložitější techniky profesionálního čokolatiéra. Ponořme se spolu do ultimátního potěšení z noblesní, božské, a především návykové ingredience – čokolády. S touto největší a nejkomplexnější knihou, nejen o pečení s čokoládou, která kdy u nás byla sepsána. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1