Počet záznamů: 1  

Čokoláda

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Maršálek, Josef, 1982- - Autor
    1. Vydání - 447 stran : barevné ilustrace
    ISBN 978-80-11-03381-1
      Bartošová, Marie - Fotograf
     čokoláda  sladká jídla
     monografie  kuchařské recepty  fotografické publikace
    SignaturaB 61.281
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Čokoláda
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 04.12.2024)B 61.281   
    Lidická ( region )jen prezenčněB 61.281 P   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) vypůjčeno (do 29.11.2024)B 61.281 a   

    Údaje o názvuČokoláda / Josef Maršálek ; fotografie Marie Bartošová
    Záhlaví-jméno Maršálek, Josef, 1982- (Autor)
    Údaje o vydání1. Vydání
    NakladatelDubné : Maršálkovo, 2023
    Fyz.popis447 stran : barevné ilustrace
    ISBN978-80-11-03381-1
    Číslo nár. bibl.cnb003526213
    Dal.odpovědnost Bartošová, Marie (Fotograf)
    Předmět.hesla čokoláda * sladká jídla
    Forma, žánr monografie * kuchařské recepty * fotografické publikace
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.85 , 641.55:663.91 , (048.8) , (084.12) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Pečivo
    Druh dok.KNIHY
    Čokoláda
    Více než čtyři sta stránek dechberoucího zážitku. Cesta lemovaná mými vlastními recepty vás zavede do tajemného světa čokolády, kde jen samotné přivonění laská všechny smysly. Čeká vás čokoládová vánočka i nádherně nadýchané mléčné housky, objevovat můžete delikátní kreace francouzské patisserie a své blízké ohromíte na přípravu snadnými dorty, luxusními bonbony nebo hříšnými lanýži. Recepty rozepsané krok po kroku a stovky doprovodných fotografií vám umožní upéct luxusní čokoládová díla s lehkostí a vášní. Díky přehlednosti a detailnosti každého receptu snadno zvládnete i ty nejsložitější techniky profesionálního čokolatiéra. Ponořme se spolu do ultimátního potěšení z noblesní, božské, a především návykové ingredience – čokolády. S touto největší a nejkomplexnější knihou, nejen o pečení s čokoládou, která kdy u nás byla sepsána. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.